Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Big-Bag új

A kiváló minőség mellett az elérhető legmodernebb termékekkel segítünk a munkádban, és támogatjuk ezzel a te fejlődésedet is. Éppen ezért találod meg nálunk a legmagasabb minőséget képviselő fémzárolt vetőmagok mellett a növények termesztéséhez szükséges megbízható és modern fejlesztésű tápanyagokat és kertészeti termékeket. Természetesen a kemény és sikeres munka gyümölcsének learatása után a minőségi tárolási, csomagolási termékeket, így a Big-Bag új zsákokat is megvásárolhatod nálunk. Így kísérünk végig a munkád során a kezdetektől egészen az értékesítésig.

Az új Big-Bag zsákok kiemelten könnyen kezelhetőek. Anyaguk rugalmas polipropilén szövet, nagyon könnyűek, ezért nem adnak plusz súlyt az amúgy is nehéz csomaghoz.

Tovább a részletekre

Görgess lejjebb! Használd bátran a SZŰRŐKET, hogy könnyen megtaláld a keresett terméket!

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Big-Bag új zsákok

Biztosan felmerül benned a kérdés, hogy miért érdemes ezt a zsákot választanod? Számtalan olyan előnnyel rendelkezik, amely segíti a munkádat. Egyrészt azáltal, hogy megkönnyíti a munkádat, másrészt azáltal, hogy még akkor sincs a terhedre, amikor éppen nincsen szükséged rá.

Hogyan könnyíti meg a munkát a Big-Bag?

Az új Big-Bag zsákok kiemelten könnyen kezelhetőek. Nagyon könnyűek, ezért nem adnak plusz súlyt az amúgy is nehéz csomaghoz. Anyaguk rugalmas polipropilén szövet. Képzelj el egy olyan konténert, amely rugalmas, flexibilis, rendkívül könnyű és egyszerűen összehajtogathatod, amikor nincs rá szükséged. Ez a Big-Bag.

A Big-Bag zsákok tisztán tartják a bennük tárolt holmit, terményt, legyen az bármi. Párazáró, bélelt kivitelben és igény szerint porzáró típusban is elérhető, de lélegző fajtájú is vásárolható. Mindezt attól függően választhatod, hogy mit szeretnél tárolni benne. A zsákok kialakítása is a vele való munkát hivatott egyszerűbbé tenni. Felül lehet nyitott, szoknyás vagy töltőcsonkos, míg alul zárt vagy ürítőcsonkos változatok közül választhatsz.

Az új zsákok mellett lehetőséged van használt zsákokat vásárolni a költséghatékony és környezettudatos vásárlás jegyében.

 AjánlatkérésAjánlatkérés

Keresés

AjánlatkérésAjánlatkérés

Ajánlatkérés

RendelésRendelés

Rendelés

KiszállításKiszállítás

Kiszállítás