We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Bags > Big-Bags > Big-Bag new
Request for quotationDeliveryDelivery
Big-Bag new

A kiváló minőség mellett az elérhető legmodernebb termékekkel segítünk a munkádban, és támogatjuk ezzel a te fejlődésedet is. Éppen ezért találod meg nálunk a legmagasabb minőséget képviselő fémzárolt vetőmagok mellett a növények termesztéséhez szükséges megbízható és modern fejlesztésű tápanyagokat és kertészeti termékeket. Természetesen a kemény és sikeres munka gyümölcsének learatása után a minőségi tárolási, csomagolási termékeket, így a Big-Bag új zsákokat is megvásárolhatod nálunk. Így kísérünk végig a munkád során a kezdetektől egészen az értékesítésig.

Széles méret és kialakítás kínálatban. 

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

Big-Bag új zsákok

Biztosan felmerül benned a kérdés, hogy miért érdemes ezt a zsákot választanod? Számtalan olyan előnnyel rendelkezik, amely segíti a munkádat. Egyrészt azáltal, hogy megkönnyíti a munkádat, másrészt azáltal, hogy még akkor sincs a terhedre, amikor éppen nincsen szükséged rá.

Hogyan könnyíti meg a munkát a Big-Bag?

Az új Big-Bag zsákok kiemelten könnyen kezelhetőek. Nagyon könnyűek, ezért nem adnak plusz súlyt az amúgy is nehéz csomaghoz. Anyaguk rugalmas polipropilén szövet. Képzelj el egy olyan konténert, amely rugalmas, flexibilis, rendkívül könnyű és egyszerűen összehajtogathatod, amikor nincs rá szükséged. Ez a Big-Bag.

A Big-Bag zsákok tisztán tartják a bennük tárolt holmit, terményt, legyen az bármi. Párazáró, bélelt kivitelben és igény szerint porzáró típusban is elérhető, de lélegző fajtájú is vásárolható. Mindezt attól függően választhatod, hogy mit szeretnél tárolni benne. A zsákok kialakítása is a vele való munkát hivatott egyszerűbbé tenni. Felül lehet nyitott, szoknyás vagy töltőcsonkos, míg alul zárt vagy ürítőcsonkos változatok közül választhatsz.

Az új zsákok mellett lehetőséged van használt zsákokat vásárolni a költséghatékony és környezettudatos vásárlás jegyében.

 Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

Message

Questions, messages? Share it with us!