Kezdőoldal > Zsákok > Big-Bag zsákok > Big-Bag új
Kategóriák
 

Big-Bag új

A kiváló minőség mellett az elérhető legmodernebb termékekkel segítünk a munkádban, és támogatjuk ezzel a te fejlődésedet is. Éppen ezért találod meg nálunk a legmagasabb minőséget képviselő fémzárolt vetőmagok mellett a növények termesztéséhez szükséges megbízható és modern fejlesztésű tápanyagokat és kertészeti termékeket. Természetesen a kemény és sikeres munka gyümölcsének learatása után a minőségi tárolási, csomagolási termékeket, így a Big-Bag új zsákokat is megvásárolhatod nálunk. Így kísérünk végig a munkád során a kezdetektől egészen az értékesítésig.

Széles méret és kialakítás kínálatban. 

Tovább a részletekre
25 termék  a 25 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
 | Kisokos/Hasznos ...


Big-Bag új zsákok

Biztosan felmerül benned a kérdés, hogy miért érdemes ezt a zsákot választanod? Számtalan olyan előnnyel rendelkezik, amely segíti a munkádat. Egyrészt azáltal, hogy megkönnyíti a munkádat, másrészt azáltal, hogy még akkor sincs a terhedre, amikor éppen nincsen szükséged rá.

Hogyan könnyíti meg a munkát a Big-Bag?

Az új Big-Bag zsákok kiemelten könnyen kezelhetőek. Nagyon könnyűek, ezért nem adnak plusz súlyt az amúgy is nehéz csomaghoz. Anyaguk rugalmas polipropilén szövet. Képzelj el egy olyan konténert, amely rugalmas, flexibilis, rendkívül könnyű és egyszerűen összehajtogathatod, amikor nincs rá szükséged. Ez a Big-Bag.

A Big-Bag zsákok tisztán tartják a bennük tárolt holmit, terményt, legyen az bármi. Párazáró, bélelt kivitelben és igény szerint porzáró típusban is elérhető, de lélegző fajtájú is vásárolható. Mindezt attól függően választhatod, hogy mit szeretnél tárolni benne. A zsákok kialakítása is a vele való munkát hivatott egyszerűbbé tenni. Felül lehet nyitott, szoknyás vagy töltőcsonkos, míg alul zárt vagy ürítőcsonkos változatok közül választhatsz.

Az új zsákok mellett lehetőséged van használt zsákokat vásárolni a költséghatékony és környezettudatos vásárlás jegyében.

 

 | Cikkajánló
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
2023.12.02. | Szakmai cikkek
2024-től bővül a biogazdaságok támogatása.
Tovább olvasok
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
2023.11.30. | Szakmai cikkek
A biogazdálkodás a jövő útja: környezetbarát gazdálkodási technikák és az egészséges élelmiszertermelés ötvözete.
Tovább olvasok
Gazdálkodási Napló - Friss infók
Gazdálkodási Napló - Friss infók
2023.11.22. | Agrártámogatások
2024-ben is lesz lehetőség a Gazdálkodási Napló egyszeri elektronikus feltöltésére!
Tovább olvasok
 | Ügyfeleink mondták

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!