Kezdőoldal > Zsákok > Szövött PP zsák
Kategóriák
 
Letöltés

Szövött PP zsák

A polipropilén PP zsák - vagy körszövött PP zsák, lisztes zsák, terményes zsák, homokzsák, gabonás zsák - kinek, hogy tetszik, elsősorban élelmiszeripari termékek tárolására és szállítására használják, mert a polipropilén egyike a legjobb vegyszerállósággal rendelkező műanyagoknak, nem oldódik ki belőle káros vegyület, vízálló és könnyen tisztítható. A kínálatunkban lévő PP zsákokat számos méretben ajánljuk. A kis méretű PP zsákoktól az egészen nagy méretűekig megrendelhetők. Mezőgazdasági és élelmiszeripari cégek, valamint mezőgazdasági üzemek számára is kiváló megoldás. EGYEDI, szövött PP zsák esetén az alábbi AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP segítségével megadhatod a zsák specifikációját. Ez alapján pontos és precíz ajánlatot tudunk készíteni a számodra.

Polipropilén szövött zsák, számos méretben!

Tovább a részletekre
11 termék  a 11 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

EGYEDI ZSÁKOT SZERETNÉL? 10 000 darabtól már erre is van lehetőség: töltsd ki az űrlapot, mi ez alapján megkeressük a számodra legmegfelelőbb megoldást!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Évtizedek óta hangos vita dúl a műanyagot gyártó és felhasználó cégek, valamint a környezetvédő zöldek között. Talán környezetvédelmi okokból mellőzni kellene a polipropilén zsákok használatát? Mint minden vitában, ezúttal is van igazsága mind a két félnek, de ezt az igazságot csak az összes tény ismeretében lehet kimondani.

Polipropilén szövött PP zsákok kontra környezetvédelem

Talán érdemesebb lenne jutazsákokkal vagy papírzsákokkal kiváltani a használatukat? A válasz: semmiképpen sem. A PP zsáknak számos előnye van a természetes(ebb) alapanyagokból készült zsákokkal szemben. Ilyen például a vízállósága, a tartóssága, a teherbírása, valamint az, hogy a rágcsálóktól valóban megvédi a benne tárolt terméket vagy terményt. Helytálló a zöldek érve, hogy a műanyagok lebomlási ideje valahol 200 és 1000 év között mozog, viszont egyre több cég és magánember tér át a környezettudatos módra, és gyakorolja mindennapi működésében a szelektív hulladékgyűjtést, illetve az egyre gyakrabban emlegetett újrahasznosítást.

A PP zsákok gyakorlatilag elnyűhetetlenek. Nagyon sokszor újra (és újra) felhasználhatók, bírják a fertőtlenítést, könnyen tisztíthatók, és akár 25 vagy 50 kilós terhet is elbírnak, sőt, a vastagabbak még ennél többet is. A tartósságon túl további környezetvédelmi előnyük, hogy begyűjtött pp hulladékokból, például kupakokból vagy éppen kiszolgált pp zsákokból is újra lehet őket gyártani. Az újrahasznosítás lehetősége sajnos nem minden műanyagra igaz. Ezért kérünk titeket is mindig arra, hogy mindezek tudatában szelektíven gyűjtsétek a már használaton kívüli polipropilén zsákokat ? ezzel is segítve környezetünk védelmét! Mi is így teszünk.


Sokoldalú felhasználhatóság és kiváló minőség

A PP zsákok felhasználhatósága nagyon széles körű, nagyjából a terménytárolástól az árvízvédelemig tart. Méretüktől függően használhatók homokzsáknak, terményeszsáknak, liszteszsáknak, táposzsáknak, gabonászsáknak. Az általunk forgalmazott polipropilén szövött zsákok mindegyike körszövött, fenékvarrott és a szájrészen felül beszegett. A szövet sűrűsége 58 g/m2 a kisebb méretű zsákok esetében, illetve 70 g/m2 a vastagabb szövetből készült, nagyobb zsákok anyagában. A polipropilén szövet finomsága 700, illetve 800 denier. Te tudtad ezt? A denier a fonal finomságának mértékegysége, azaz 9000 méter fonal súlya egy grammban. 


Kiszerelés és megrendelés

Attól függetlenül, hogy kicsi vagy nagy, az összes polipropilén zsákunk kiszerelése 500 db/csomag, tehát ez a legkisebb rendelhető mennyiség minden kategóriában. Nagy tételek vásárlásakor javasoljuk, hogy kérj egyedi árajánlatot! Munkatársaink szinte a nap 24 órájában rendelkezésedre állnak. Fontos, hogy időben rendeld házhoz a szükséges mennyiséget, mert az előjegyezhető pp zsákokat nem szállítjuk azonnal. Ez esetben a megrendelésed beérkezése után azonnal intézkedünk, hogy mihamarabb hozzájuthass a legjobb zsákhoz.


Körszövött PP zsák típusok

  • Standard PP zsák 

A körszövött polipropilén (PP) zsákok napjainkban széles körben használt csomagolóanyagok, amelyek kiváló mechanikai tulajdonságaik, tartósságuk és költséghatékonyságuk révén számos iparágban elterjedtek. A körszövési technológia lényege, hogy a polipropilén szálakat körkörösen szövik össze, így a zsákok erősek, rugalmasak és ellenállóak a szakítással, valamint a mechanikai igénybevétellel szemben.

  • Laminált PP zsák

A laminált PP zsákok különleges szerkezetűek, mivel többrétegű laminált anyagból készülnek, amelyek magasabb védelmet nyújtanak a zsák tartalmára. Ezáltal ellenállóbbak a nedvességgel és a külső környezeti hatásokkal szemben, így ideálisak érzékeny vagy könnyen károsodó anyagok, például vegyszerek vagy élelmiszerek tárolására és szállítására. Emellett újrahasznosítható, ami környezetbarát választás.

  • Blokkos, fenékszelepes PP zsák  

A blokkos fenékszelepes polipropilén zsák praktikus, mert gyors és egyszerű töltést és ürítést tesz lehetővé, csökkentve a munkaidőt és növelve a hatékonyságot. Erős és tartós, ellenáll a nedvességnek és szakadásnak, így ideális ömlesztett áruk szállítására és tárolására. Az építőiparban a cement és a gipsz gyártás során használt zsák típus. A zsákok töltését megkönnyíti a PP szelep vagy PP zsebszelep használata.  A zsákok UV-stabilizátorral bevonhatóak, így a napsugárzás káros hatásainak ellenállnak. 

  • Talpas PP zsák

A talpas polipropilén zsák praktikus, mert stabilan áll, így könnyen tölthető és tárolható. Vágással nyitható, blokkfenekű zsák. A talplas alj lehetővé teszi, hogy egyenesen álljon és így könnyebben rakatolható. Erős és tartós, ellenáll a nedvességnek és a szakadásnak, így ideális különböző áruk biztonságos szállítására és tárolására. Újrahasznosítható, környezetbarát megoldás. Általában vetőmagokhoz, liszthez, takarmányokhoz, műtrágyákhoz használják, de vegyi – és az építőipar is előszeretettel alkalmazza. 
 

Egyedi zsák 

Egyedi, szövött PP zsák esetén az alábbi AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP segítségével megadhatod a zsák specifikációját. Ez alapján pontos és precíz ajánlatot tudunk készíteni a számodra.

Cikkajánló | Cikkajánló
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
2024.07.12. | Primag info
Az egyedi megoldások lehetővé teszik számodra, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő zsákokat rendeld meg, amelyek a specifikus gyártási technológiákhoz is alkalmazkodnak.
Tovább olvasok
Természetes kálium pótlás a növényeknél
Természetes kálium pótlás a növényeknél
2024.06.26. | Szakmai cikkek
Hatékony és fenntartható természetes kálium pótlás a növényeknél: komposzt, trágya és zöldtrágyázás alkalmazása a jobb terméshozamért.
Tovább olvasok
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
2024.06.24. | Szakmai cikkek
A keserűsó lombtrágya, mint megoldás a növények tápanyagellátására és aszálytűrésének fokozására
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!

+