Segíthetünk?
Kezdőoldal > Zsákok > Polipropilén
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Polipropilén

A polipropilén (pp) a harmadik legnagyobb mennyiségben gyártott műanyag a világon. Többek között élelmiszeripari termékek tárolására és szállítására használják, mert a polipropilén egyike a legjobb vegyszerállósággal rendelkező műanyagoknak, nem oldódik ki belőle káros vegyület, vízálló és könnyen tisztítható. A kínálatunkban lévő polipropilén zsákokat számos méretben ajánljuk. A kis méretű (30 x 55 cm) pp zsákoktól az egészen nagy méretűekig (100 x 177 cm) megrendelhetők. Mezőgazdasági és élelmiszeripari cégek, valamint nagyobb családi gazdaságok is jól használhatják.

A kínálatunkban lévő polipropilén zsákokat számos méretben ajánljuk. A kis méretű (30 x 55 cm) pp zsákoktól az egészen nagy méretűekig (100 x 177 cm) megrendelhetők. 

Tovább a részletekre
StátuszTermék neveMéret cmNettó egységár
Primaq - Prima MagrendelhetőKörszövött zsák56.11067.50 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőKörszövött zsák50.8049.00 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőKörszövött zsák35.5529.00 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőKörszövött zsák50.9051.50 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőKörszövött zsák60.12077.50 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőKörszövött zsák70.140119.00 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőKörszövött zsák45.8045.00 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőKörszövött zsák100.177294.00 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőKörszövött zsák40.6237.50 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőKörszövött zsák45.7042.50 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőKörszövött zsák56.10560.00 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőKörszövött zsák35.5029.00 Ft/db
Primaq - Prima MagrendelhetőKörszövött zsák (nyomatos)56.10545.50 Ft/db
Primaq - Prima MagajánlatkérésKörszövött zsák45.60ajánlatkérés
Primaq - Prima MagajánlatkérésKörszövött zsák56.95ajánlatkérés
Primaq - Prima MagajánlatkérésKörszövött zsák56.115ajánlatkérés
Primaq - Prima MagajánlatkérésKörszövött zsák25.35ajánlatkérés
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Személyre szabott megoldást keresel? Oszd meg velünk! Várjuk észrevételeidet az oldalunkkal kapcsolatban is. Minden építő jellegű javaslatot szívesen fogadunk.

Évtizedek óta hangos vita dúl a műanyagot gyártó és felhasználó cégek, valamint a környezetvédő zöldek között. Talán környezetvédelmi okokból mellőzni kellene a polipropilén zsákok használatát? Mint minden vitában, ezúttal is van igazsága mind a két félnek, de ezt az igazságot csak az összes tény ismeretében lehet kimondani.

Polipropilén zsákok kontra környezetvédelem

Talán érdemesebb lenne jutazsákokkal vagy papírzsákokkal kiváltani a használatukat? A válasz: semmiképpen sem. A pp zsáknak számos előnye van a természetes(ebb) alapanyagokból készült zsákokkal szemben. Ilyen például a vízállósága, a tartóssága, a teherbírása, valamint az, hogy a rágcsálóktól valóban megvédi a benne tárolt terméket vagy terményt. Helytálló a zöldek érve, hogy a műanyagok lebomlási ideje valahol 200 és 1000 év között mozog, viszont egyre több cég és magánember tér át a környezettudatos módra, és gyakorolja mindennapi működésében a szelektív hulladékgyűjtést, illetve az egyre gyakrabban emlegetett újrahasznosítást.

A pp zsákok gyakorlatilag elnyűhetetlenek. Nagyon sokszor újra (és újra) felhasználhatók, bírják a fertőtlenítést, könnyen tisztíthatók, és akár 25 vagy 50 kilós terhet is elbírnak, sőt, a vastagabbak még ennél többet is. A tartósságon túl további környezetvédelmi előnyük, hogy begyűjtött pp hulladékokból, például kupakokból vagy éppen kiszolgált pp zsákokból is újra lehet őket gyártani. Az újrahasznosítás lehetősége sajnos nem minden műanyagra igaz. Ezért kérünk titeket is mindig arra, hogy mindezek tudatában szelektíven gyűjtsétek a már használaton kívüli polipropilén zsákokat – ezzel is segítve környezetünk védelmét! Mi is így teszünk.

Sokoldalú felhasználhatóság és kiváló minőség

A pp zsákok felhasználhatósága nagyon széles körű, nagyjából a terménytárolástól az árvízvédelemig tart. Méretüktől függően használhatók homokzsáknak, terményeszsáknak, liszteszsáknak, táposzsáknak, gabonászsáknak. Az általunk forgalmazott polipropilén zsákok mindegyike körszövött, fenékvarrott és a szájrészen felül beszegett. A szövet sűrűsége 58 g/m2 a kisebb méretű zsákok esetében, illetve 70 g/m2 a vastagabb szövetből készült, nagyobb zsákok anyagában. A polipropilén szövet finomsága 700, illetve 800 denier. Te tudtad ezt? A denier a fonal finomságának mértékegysége, azaz 9000 méter fonal súlya egy grammban. 

Kiszerelés és megrendelés

Attól függetlenül, hogy kicsi vagy nagy, az összes polipropilén zsákunk kiszerelése 500 db/csomag, tehát ez a legkisebb rendelhető mennyiség minden kategóriában. Nagy tételek vásárlásakor javasoljuk, hogy kérj egyedi árajánlatot! Munkatársaink szinte a nap 24 órájában rendelkezésedre állnak. Fontos, hogy időben rendeld házhoz a szükséges mennyiséget, mert az előjegyezhető pp zsákokat nem szállítjuk azonnal. Ez esetben a megrendelésed beérkezése után azonnal intézkedünk, hogy mihamarabb hozzájuthass a legjobb zsákhoz.