We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Bags > Polypropylene
SearchSearchRequest for quotationRequest for quotationOrderOrderDeliveryDeliveryPDF nyomtatás

Polypropylene

A polipropilén (pp) a harmadik legnagyobb mennyiségben gyártott műanyag a világon. Többek között élelmiszeripari termékek tárolására és szállítására használják, mert a polipropilén egyike a legjobb vegyszerállósággal rendelkező műanyagoknak, nem oldódik ki belőle káros vegyület, vízálló és könnyen tisztítható. A kínálatunkban lévő polipropilén zsákokat számos méretben ajánljuk. A kis méretű (30 x 55 cm) pp zsákoktól az egészen nagy méretűekig (100 x 177 cm) megrendelhetők. Mezőgazdasági és élelmiszeripari cégek, valamint nagyobb családi gazdaságok is jól használhatják.

Polipropilén zsák számos méretben!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

Évtizedek óta hangos vita dúl a műanyagot gyártó és felhasználó cégek, valamint a környezetvédő zöldek között. Talán környezetvédelmi okokból mellőzni kellene a polipropilén zsákok használatát? Mint minden vitában, ezúttal is van igazsága mind a két félnek, de ezt az igazságot csak az összes tény ismeretében lehet kimondani.

Polipropilén zsákok kontra környezetvédelem

Talán érdemesebb lenne jutazsákokkal vagy papírzsákokkal kiváltani a használatukat? A válasz: semmiképpen sem. A pp zsáknak számos előnye van a természetes(ebb) alapanyagokból készült zsákokkal szemben. Ilyen például a vízállósága, a tartóssága, a teherbírása, valamint az, hogy a rágcsálóktól valóban megvédi a benne tárolt terméket vagy terményt. Helytálló a zöldek érve, hogy a műanyagok lebomlási ideje valahol 200 és 1000 év között mozog, viszont egyre több cég és magánember tér át a környezettudatos módra, és gyakorolja mindennapi működésében a szelektív hulladékgyűjtést, illetve az egyre gyakrabban emlegetett újrahasznosítást.

A pp zsákok gyakorlatilag elnyűhetetlenek. Nagyon sokszor újra (és újra) felhasználhatók, bírják a fertőtlenítést, könnyen tisztíthatók, és akár 25 vagy 50 kilós terhet is elbírnak, sőt, a vastagabbak még ennél többet is. A tartósságon túl további környezetvédelmi előnyük, hogy begyűjtött pp hulladékokból, például kupakokból vagy éppen kiszolgált pp zsákokból is újra lehet őket gyártani. Az újrahasznosítás lehetősége sajnos nem minden műanyagra igaz. Ezért kérünk titeket is mindig arra, hogy mindezek tudatában szelektíven gyűjtsétek a már használaton kívüli polipropilén zsákokat ? ezzel is segítve környezetünk védelmét! Mi is így teszünk.

Sokoldalú felhasználhatóság és kiváló minőség

A pp zsákok felhasználhatósága nagyon széles körű, nagyjából a terménytárolástól az árvízvédelemig tart. Méretüktől függően használhatók homokzsáknak, terményeszsáknak, liszteszsáknak, táposzsáknak, gabonászsáknak. Az általunk forgalmazott polipropilén zsákok mindegyike körszövött, fenékvarrott és a szájrészen felül beszegett. A szövet sűrűsége 58 g/m2 a kisebb méretű zsákok esetében, illetve 70 g/m2 a vastagabb szövetből készült, nagyobb zsákok anyagában. A polipropilén szövet finomsága 700, illetve 800 denier. Te tudtad ezt? A denier a fonal finomságának mértékegysége, azaz 9000 méter fonal súlya egy grammban. 

Kiszerelés és megrendelés

Attól függetlenül, hogy kicsi vagy nagy, az összes polipropilén zsákunk kiszerelése 500 db/csomag, tehát ez a legkisebb rendelhető mennyiség minden kategóriában. Nagy tételek vásárlásakor javasoljuk, hogy kérj egyedi árajánlatot! Munkatársaink szinte a nap 24 órájában rendelkezésedre állnak. Fontos, hogy időben rendeld házhoz a szükséges mennyiséget, mert az előjegyezhető pp zsákokat nem szállítjuk azonnal. Ez esetben a megrendelésed beérkezése után azonnal intézkedünk, hogy mihamarabb hozzájuthass a legjobb zsákhoz.Subscribe to newsletter

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Message

Questions, messages? Share it with us!

Border from here and beyond

Border from here and beyond

Expert customer service

Expert customer service

We offer a solution

We offer a solution

30 years in full swing

30 years in full swing

Blog
Az őszi árpa termesztése, igényei és felhasználása
A csaknem feledésbe merült köles termesztése egyszerűen
AÖP - Letölthetőek az előzetes szerlisták
A Feltételesség szabályrendszere a 2023-2027