Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Méhlegelő keverék

A méhlegelő keverék olyan válogatott növényekből áll, amelyeket a méhek előszeretettel látogatnak. Ezek a növények táplálékként, nektárként, virágporként is hasznosulnak a méhek számára. A méhlegelő keverékek, összetételüknek köszönhetően bármely talajon sikerrel vethetőek, ezért garantált, hogy betöltik funkciójukat. A Primag kiváló minőségű takarmánykeverékeket kínál, amelyekkel biztosíthatod a későbbi sikereidhez a szükséges megfelelő alapot. 
Válaszd az igényeidet legjobban szolgáló méhlegelő keveréket, és alapozd meg a sikert!

A méhlegelő keverék olyan válogatott növényekből áll, amelyeket a méhek előszeretettel látogatnak. 

Tovább a részletekre

Görgess lejjebb! Használd bátran a SZŰRŐKET, hogy könnyen megtaláld a keresett terméket!

Akár ezekkel is kombinálhatod
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

A méhlegelő keverék igényei

Méhlegelő keverékeink változatos összetétellel rendelkeznek, ezért a talajjal szemben nem igényesek. Minden talajtípushoz található ideális növényfaj a vetőmagkeverékben, amivel biztosítottá válik a megfelelő fejlődés és virágzás.

Nem csak a talajjal szemben nem kényes, hanem az előveteményekre sem kifejezetten érzékeny. Az egyedüli javaslat, hogy pillangósok után ne vessük. Különösebb tápanyagigény kielégítése sem szükséges, sőt, mivel nagyon jól köti meg a levegőből a nitrogént, még javítja is a talajt.

Mikor telepítsük?

A javasolt vetési időszak a kora tavasz, illetve a nyár vége. Különböző szempontok megfontolásával érdemes választanod. Például a tavaszi vetés mellett szól, hogy az akácvirágzás után következik a facéliáé, ami kitart egészen a napraforgóig. Tavaszi vetés esetén a tavaszi árpa termesztési rendszerébe illeszkedik jól, nyár végi vetés esetén pedig a repcéébe. A nyári telepítés a beteleltetést támogatja.

Évelő és egyéves keverékeink között biztosan megtalálod a számodra ideális opciót! A több évre szóló keverékek többfunkciósak. Egyrészt már az első évben is sok virágot adnak, másrészt pedig vadföld, talajerózió elleni védekezés és takarmány funkciójuk is figyelemre méltó.AjánlatkérésAjánlatkérés

Keresés

AjánlatkérésAjánlatkérés

Ajánlatkérés

RendelésRendelés

Rendelés

KiszállításKiszállítás

Kiszállítás