We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Feed mixtures > Bee-feeding mixture
Request for quotationDeliveryDelivery
Bee-feeding mixture

A méhlegelő keverék olyan válogatott növényekből áll, amelyeket a méhek előszeretettel látogatnak. Ezek a növények táplálékként, nektárként, virágporként is hasznosulnak a méhek számára. A méhlegelő keverékek, összetételüknek köszönhetően bármely talajon sikerrel vethetőek, ezért garantált, hogy betöltik funkciójukat. A Primag kiváló minőségű takarmány keverékekekt kínál, amelyekkel biztosíthatod a későbbi sikereidhez a szükséges megfelelő alapot. Válaszd az igényeidet legjobban szolgáló méhlegelő keveréket, és alapozd meg a sikert!

Évelő és egyéves méhlegelő keverékek 1 helyen!

Go to details ...

A méhlegelő keverék igényei

Méhlegelő keverékeink változatos összetétellel rendelkeznek, ezért a talajjal szemben nem igényesek. Minden talajtípushoz található ideális növényfaj a vetőmagkeverékben, amivel biztosítottá válik a megfelelő fejlődés és virágzás.

Nem csak a talajjal szemben nem kényes, hanem az előveteményekre sem kifejezetten érzékeny. Az egyedüli javaslat, hogy pillangósok után ne vessük. Különösebb tápanyagigény kielégítése sem szükséges, sőt, mivel nagyon jól köti meg a levegőből a nitrogént, még javítja is a talajt.

Mikor telepítsük?

A javasolt vetési időszak a kora tavasz, illetve a nyár vége. Különböző szempontok megfontolásával érdemes választanod. Például a tavaszi vetés mellett szól, hogy az akácvirágzás után következik a facéliáé, ami kitart egészen a napraforgóig. Tavaszi vetés esetén a tavaszi árpa termesztési rendszerébe illeszkedik jól, nyár végi vetés esetén pedig a repcéébe. A nyári telepítés a beteleltetést támogatja.

Évelő és egyéves keverékeink között biztosan megtalálod a számodra ideális opciót! A több évre szóló keverékek többfunkciósak. Egyrészt már az első évben is sok virágot adnak, másrészt pedig vadföld, talajerózió elleni védekezés és takarmány funkciójuk is figyelemre méltó.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!