Kezdőoldal > Vetőmagok > Takarmány keverékek > Méhlegelő keverék
Kategóriák
 
Letöltés

Méhlegelő keverék

A méhlegelő keverék olyan válogatott növényekből áll, amelyeket a méhek előszeretettel látogatnak. Ezek a növények táplálékként, nektárként, virágporként is hasznosulnak a méhek számára. A méhlegelő keverékek, összetételüknek köszönhetően bármely talajon sikerrel vethetőek, ezért garantált, hogy betöltik funkciójukat. A Primag kiváló minőségű takarmány keverékekekt kínál, amelyekkel biztosíthatod a későbbi sikereidhez a szükséges megfelelő alapot. Válaszd az igényeidet legjobban szolgáló méhlegelő keveréket, és alapozd meg a sikert!

Évelő és egyéves méhlegelő keverékek 1 helyen!

Tovább a részletekre
17 termék  a 17 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

Legyen saját keveréked! Állitsd össze a saját keverékedet, akár már 300 kg-tól. Csak küld el üzenetben, hogy milyen fajokból és milyen %-ban szeretnéd és mi megoldjuk, ezt is :)!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


A méhlegelő keverék igényei

Méhlegelő keverékeink változatos összetétellel rendelkeznek, ezért a talajjal szemben nem igényesek. Minden talajtípushoz található ideális növényfaj a vetőmagkeverékben, amivel biztosítottá válik a megfelelő fejlődés és virágzás.

Nem csak a talajjal szemben nem kényes, hanem az előveteményekre sem kifejezetten érzékeny. Az egyedüli javaslat, hogy pillangósok után ne vessük. Különösebb tápanyagigény kielégítése sem szükséges, sőt, mivel nagyon jól köti meg a levegőből a nitrogént, még javítja is a talajt.

Mikor telepítsük?

A javasolt vetési időszak a kora tavasz, illetve a nyár vége. Különböző szempontok megfontolásával érdemes választanod. Például a tavaszi vetés mellett szól, hogy az akácvirágzás után következik a facéliáé, ami kitart egészen a napraforgóig. Tavaszi vetés esetén a tavaszi árpa termesztési rendszerébe illeszkedik jól, nyár végi vetés esetén pedig a repcéébe. A nyári telepítés a beteleltetést támogatja.

Évelő és egyéves keverékeink között biztosan megtalálod a számodra ideális opciót! A több évre szóló keverékek többfunkciósak. Egyrészt már az első évben is sok virágot adnak, másrészt pedig vadföld, talajerózió elleni védekezés és takarmány funkciójuk is figyelemre méltó.

Cikkajánló | Cikkajánló
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
Praktikus tárolás, biztoságos szállítás
2024.05.24. | Szakmai cikkek
A big-bag és q-bag zsákok rendkívül sokoldalú és praktikus tárolási megoldást biztosítanak.
Tovább olvasok
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
A vetőmag bizalmi cikk és komoly érték!
2024.05.24. | Szakmai cikkek
Válaszd a minőséget! A fémzárolt vetőmagok használata elengedhetetlen a mezőgazdasági termelők számára a minőségi termelés biztosítása érdekében
Tovább olvasok
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
Facélia: a lila virágú szántóföldi csoda
2024.05.21. | Szakmai cikkek
Egy lila virágú, talajjavító növény, amely javítja a biodiverzitást.
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag aktív

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!