Kezdőoldal > Zsákok > Alaktartó Big-Bag zsákok > Új Q-Bag
Kategóriák
 
Letöltés

Új Q-Bag

Minőség és megbízhatóság a tárolás területén - ezt kínálják neked  alaktartó más néven formatartó Q-Bag zsákjaink. Az idejétmúlt ládák és zsákok már a feledés homályába kezdenek merülni, hiszen a formatartó Q-Bag zsákok új, modern változataival egyszerűen nem tudják felvenni a versenyt. Ez természetesen nem véletlen. Hiszen ezek a zsákok úgy készültek, hogy minden igényt kielégítsenek. Az alaktató Q-Bag új zsákjaink strapabíró polipropilén anyagból készültek, ezért rendkívül tartósak, számtalanszor újra használhatod őket. Ha pedig éppen nincsen szükséged rájuk, nem foglalják a helyet más holmik elől, hiszen egyszerűen összehajthatók. Válassz körültekintően a kínálatból az alábbiak figyelembevételével: külső méret, terhelhetőség, szövetsúly, SWL, SF, tárolni kívánt termék anyaga, fajsúlya. EGYEDI Q-bag zsák esetén az alábbi AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP segítségével megadhatod a zsák specifikációját. Ez alapján pontos és precíz ajánlatot tudunk készíteni a számodra.

 

Alaktartó Q-bag zsákok széles kínálata 1 helyen!

Tovább a részletekre
3 termék  a 3 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag

EGYEDI ZSÁKOT SZERETNÉL? 200 darabtól már erre is van lehetőség: töltsd ki az űrlapot, mi ez alapján megkeressük a számodra legmegfelelőbb megoldást!

Kisokos/Hasznos | Kisokos/Hasznos ...


Alaktartó, formatartó Q-Bag új generációs tárolók

Mi mindent vársz el egy modern tárolóeszköztől? Az alaktartó Q-Bag új zsákok mindent képesek lesznek teljesíteni!

Ha szeretnéd, lélegzők, ha szeretnéd, nedvességzárók, kivitelüktől függően. Választhatsz felül szoknyás vagy töltőcsonkos kivitelek között, alul mindegyik ürítőcsonkos, hogy könnyebben üríthesd ki tartalmukat. Pakolás közben ezek a zsákok - panelszerkezetüknek hála - nem fognak összenyekleni, hanem stabilan megőrzik formájukat, a kialakításon felül ezzel is megkönnyítve feltöltésüket.

A polipropilén zsákok minden szennyeződéstől megóvják a bennük tárolt dolgokat, a benne tárolt termény minősége, alakja és állaga egyformán sértetlen, tökéletes marad.

A szállítást könnyebbé teszik azáltal, hogy pillekönnyűek, így nem tesznek hozzá felesleges súlyt a bennük tárolt magokhoz, terményekhez.
 

Big-Bag vagy Q-Bag?

Ezek a zsákok egyetlen dologban különböznek, mégpedig az alakjukban. Míg a Big-Bag a hagyományos zsákokat idéző gömbölyű formával rendelkezik, addig az alaktartó Q-Bag új zsákjaink formatartóak, s hasáb formájukkal nemcsak tetszetősek, hanem maximális helykihasználást tesznek lehetővé, akár tárolás, akár szállítás a feladat.
 

Q-Bag zsákok méretezése

 • a Q-Bag zsákok megadott mérete mindig KÜLSŐ méret;
 • az alapanyaga polipropilén anyag, ami bizonyos százalékban elasztikus. A bála kibontását követően előfordulhat, hogy az adott zsák mérete pár centivel kisebb a specifikációhoz képest, mivel gyűrődések lehetnek a zsákban;
  Ezért a zsák külső méretét mindig a zsák középvonalában a varrás külső szélétől kell mérni, teljesen kinyújtva, kifeszítve;
 • a Q-Bag zsáknál az anyag sűrűsége, fajsúlya is számít, azaz, hogy hány kilógram anyag tölthető egy zsákba;
 • a Q-Bag zsákok terhelhetőségét a SWL faktor mutatja, azaz a gyártó azt garantálja, hogy ekkora tömegű áru a zsákban biztonsággal tárolható és a szokásos anyagmozgató gépekkel rakodható;
 • az SF faktor a terhelhetőség felső határát jelzi, ami terhelhetőség (SWL) és a biztonsági faktor szorzata, ami megadja azt a súlyt, amit a zsák kibír, anélkül, hogy elszakadna, vagy a benne tárolt anyag kiömlene; Például egy 1.000 kg-os SWL értékű zsáknak, ha az SF értéke 5:1-hez, akkor a zsák 5 tonna terhet kibír szakadás nélkül, de a zsák a magas terhelés alatt már deformálódhat;
 • a Q-Bag zsákoknál a nemzetközi szabvány szerint +/- 3% a mérési tűréshatár;
 • A méréssel kapcsolatos rövid oktató itt:: https://www.youtube.com/shorts/OEfo-NxbE94
   

Minden, amit a Big-Bag zsákokról tudni kell 

BIG-BAG Kisokos
 

Egyedi, alaktartó Q-bag zsák

Egyedi Q-bag zsák esetén az alábbi AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP segítségével megadhatod a zsák specifikációját. Ez alapján pontos és precíz ajánlatot tudunk készíteni a számodra.

Cikkajánló | Cikkajánló
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
Egyedi zsákot - a Te igényeidhez ... csak Neked
2024.07.12. | Primag info
Az egyedi megoldások lehetővé teszik számodra, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő zsákokat rendeld meg, amelyek a specifikus gyártási technológiákhoz is alkalmazkodnak.
Tovább olvasok
Természetes kálium pótlás a növényeknél
Természetes kálium pótlás a növényeknél
2024.06.26. | Szakmai cikkek
Hatékony és fenntartható természetes kálium pótlás a növényeknél: komposzt, trágya és zöldtrágyázás alkalmazása a jobb terméshozamért.
Tovább olvasok
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
Keserűsó lombtrágya: hatékony tápanyagellátás
2024.06.24. | Szakmai cikkek
A keserűsó lombtrágya, mint megoldás a növények tápanyagellátására és aszálytűrésének fokozására
Tovább olvasok
Ügyfeleink mondták | Ügyfeleink mondták
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív
Csillag inaktív

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Figyelem! A Caps Lock bekapcsolva!

+