Segíthetünk?
Kezdőoldal > Tápanyagok > Lombtrágya > Fitohorm Kukorica Plusz
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Fitohorm Kukorica Plusz

Státuszrendelhető

Termék neveFitohorm Kukorica Plusz

Dózis4-5 l/ha

Kultúrakukorica

GyártóFitohorm

Kiszerelés: 20 liter/kanna

Nettó: 932.00 Ft/liter

Bruttó: 23 673 Ft/kanna

liter
Tovább

A kukorica növényvédelmi technológiája kevés kisszámú, rövid ideig tartó kijuttatásra ad lehetőséget.
Ez a termék egyszerre képes biztosítani a gyors, dinamikus fejlődést, és ami a legfontosabb javítja a csődifferenciálódást.
A FitoHorm Kukorica Plusz egyben tartalmazza a dinamikus fejlődéshez szükséges nitrogént, a nitrogénhasznosuláshoz szükséges ként, a csövek differenciálódásához szükséges cinket, rezet.
A réz egyben javítja a vízháztartást, a bór és a molibdén fontos szerepet tölt be a virágpor termelésében és a bibék nedvesen tartásában, hosszabb megtermékenyülési idő kialakításában. A vas és mangán stabil, jól működő fotoszintézis segítségével a dinamikus fejlődéshez biztosítja az alapokat.
A FitoHorm Kukorica Plusz biztosítani tudja, hogy a megvásárolt magas terméspotenciállal rendelkező hibridek meg tudják mutatni a bennük rejlő lehetőséget.
A FitoHorm Kukorica Plusz adagolása 5 liter/ha, a kezelések a tenyészidőszak folyamán többször megismételhetőek!

Eltarthatóság: eredeti, zárt csomagolásban, ételtől, italtól, takarmánytól elkülönítve, száraz, fedett, hűvös – de fagymentes – helyen korlátlan ideig eltartható.

A lombtrágyázás esetén is be kell tartani a permetezés alapvető szabályait.
Óvatos munkával kerülni kell a szer elfolyását, elcsepegését, a tömény szer szembe, bőrre jutását, esetleges lenyelését.
A szembe vagy bőrfelületre került szert bő vízzel le kell mosni!
Tilos a készítményt és csomagolóanyagát folyókba, tavakba, vagy víztározókba juttatni.

Ajánlott termékeink
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Személyre szabott megoldást keresel? Oszd meg velünk! Várjuk észrevételeidet az oldalunkkal kapcsolatban is. Minden építő jellegű javaslatot szívesen fogadunk.