We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Oil plants > Rape > LG Ambassador
Request for quotationDeliveryDelivery
I make it one of my favorite products
Product among favorites
LG Ambassador

StátuszRendelhető

Fajta neveLG Ambassador

Vetésidőősz

Érésidőközépérésű

Csávázáscsávázatlan

Szap. fokhibrid

Norma500 emag/ha

Típushagyományos

NemesítőLG

Kiszerelés: 1,5 millió mag/zsák

Nettó: 115 000.00 Ft/zsák

Bruttó: 146 050 Ft/zsák

zsák

I make it one of my favorite products

I order the product

Erőteljes kezdeti fejlődése nagyobb rugalmasságot biztosít a vetésidőben. Tavasszal nem túl korán indul, viszont intenzív tápanyagfelvétellel, gyorsan fejlődik. Nagyon jó állóképességű, középmagas, erős szárú hibrid.

Magyarországon állami elismerésben az a hibrid részesülhet, amely a NÉBIH által végzett kísérletekben, három év átlagában a sztenderdek szintje felett teljesít. Az LG AMBASSADOR az első két évben 1. helyen végzett a középérésű csoportban, ezért már két év után megkapta az elismerést. Az Európai Uniós, vagy hazai regisztrációval rendelkező hibridek vehetnek részt a NÉBIH által végzett, Államilag Elismert fajták kísérletében.

Csehországban a hibridek regisztrációját, az ÚKZÚZ (fajtaminősítő hatóság) 3 éves tesztelése előzi meg. A vizsgálatok során az LG AMBASSADOR a 2. legnagyobb termést érte el, ezért az ajánlati fajtalista öszszeállításának alapjául szolgáló PDO kísérleti hálózatban vizsgálják tovább.

Szlovákiában a hibrideket két évig teszteli az ÚKSÚP - az állami fajtaminősítő hatóság. A tesztelés a sikeres regisztráció után befejeződik. Csak néhány hibridet vizsgálnak továbbra is kontrollként.

A lengyel fajtaminősítő hatóság, a COBORU eredményeire a télállóság megítélése miatt is nagy figyelmet fordítanak a nemesítőházak. A lengyel termelők számára a COBORU hálózatában végzett posztregisztrációs kísérletek (PDO) eredményei bírnak nagy jelentőséggel, ugyanis ebből készül a növényolaj ipari szövetség ajánlati fajtalistája.

Németországban az állami fajtaregisztrációt a BSA végzi. A három vizsgálati év átlagában a sztenderdekhez viszonyított termésével az LG AMBASSADOR végzett az 1. helyen. Az állami elismerés után, a tartományokban zajló posztregisztrációs kísérleteket, az LSV koordinálja. Regionális eredményekkel látják el a német gazdákat.

ranciaországban az állami elismerésért felelős hatóság a CTPS. Kísérleti hálózatukban nem csak a termése, hanem a fóma rezisztenciája miatt kapott kiváló értékelést az LG AMBASSADOR. Tudományos kutatási és technikai tanácsadási szerepe miatt a francia termelők számára meghatározóak a Terres Innovia által végzett posztregisztrációs kísérletek regionális eredményei.

Az Egyesült-Királyságban az állami elismerés előtt a NIAB két évig vizsgálja a hibrideket. További két év tesztelés alapján állítja össze az ajánlati fajtalistát az AHDB, amely emellett szakmai tanácsokkal is ellátja a termelőket. A brit gazdák leginkább azokat a hibrideket termelik, amelyek az AHDB kísérleti rendszerében az átlag felett teljesítenek.

30 év alatt a piacon

Border from here and beyond

Dinamikus növekedés

Expert customer service

72 órán belüli szállítás

We offer a solution

Széles választék

30 years in full swing

Message

Questions, messages? Share it with us!