We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Rólunk
Request for quotationDeliveryDelivery
Rólunk

30 ÉVE LENDÜLETBEN...

     
Dun & Bradstreet tanusitvany


??Folyamatosan bővülő kínálat
??Dinamikus webshop
??Országos lefedettség
??Gyors szállítás
 

Száz százalékban magyar tulajdonú, második generációs vállalkozásként három évtizede vagyunk jelen a mezőgazdasági alapanyag termelés és forgalmazás piacán, figyelemmel kísérve és megtapasztalva a gazdálkodás, a termelés mindennapos kihívásait.
Jól ismerjük a gazdák problémáit, az ő sikerük a mi szívügyünk. 

Örökségünk: szakma és szenvedély

Kiváló és fenntartható minőséget adunk, megbízható és tervezhető működést, növekedést biztosítunk. Sok munkánk van abban, hogy hiteles partnerei legyünk a hozzánk forduló termelőknek. Ezt a hozzáállást tanultuk szüleinktől és ezt adjuk tovább gyermekeinknek.

Fenntarthatóság és felelősségvállalás a Primag-nál

Minden nap felelősen gondoskodunk a környezetünkről, amelyre munkánkkal hatással vagyunk. A környezettudatos gazdálkodás fontos nekünk, a biotermelői kör kiemelt ellátásával is ökotudatos működésünket célozzuk meg. 
Vállalati filozófiánk alapja a felelősségvállalás, az őszinteség, az etikus magatartás partnereinkkel és munkatársainkkal szemben.
A társadalmi felelősségvállalás gondolatát jótékonysági szervezeteken keresztül érvényesítjük, kiemelten segítjük a vakok és gyengén látók, a cukorbetegek, a mozgássérültek, a hátrányos helyzetű gyermekek helyzetének, életminőségének javítását.
A Primag aktív tagja a Patrónus Lions Club Győrnek.

Kiválóság és minőség

A dinamikus és folyamatos fejlődésben hiszünk, de két dolog mindig állandó marad a portfóliónkban: a legmagasabb minőségű, professzionális termékeket kínáljuk versenyképes áron, valamint igyekszünk maximálisan megfelelni ügyfeleink elvárásainak.
Működésünk során kiemelt szempontnak tekintjük, hogy könnyen elérhetőek legyünk.
Erősségünk, hogy odafigyelünk az online kapcsolattartás minőségére, minden ajánlatkérésre pontosan reagálunk, kínálati infókkal a megrendelőink rendelkezésére állunk a nap bármely időszakában.
Korszerű webshoprendszerünkkel is pénzt, időt, energiát takarítunk meg a gazdáknak. 

Letisztult és kiszámítható értékesítési folyamatokra törekszünk - minden ott legyen, éppen akkor, amikor szükséged van rá.
Mottónk is ez: egyszerűen, gyorsan, kényelmesen!


 

 


 


Előjegyezni/Megrendelni és árut kapni tőlünk ilyen egyszerű:

  1. Böngéssz és válaszd ki a neked megfelelő terméket!
  2. Ha az adott termék rendelhető státuszban van, akkor kövesd a folyamatot, vagy küldj egy e-mailt a rendelési információkkal, de akár hívhatsz is bennünket telefonon!
  3. Ha az adott termék ajánlatkérés státuszban van, akkor add meg a mennyiséget, kövesd a folymatot és rövi időn belül e-mailben küldjük az ajánlatot.
  4. Ha az adott termék előjegyezhető státuszban van, akkor is megadhatod a szükséges mennyiséget az elérhetőségeddel együtt, s amint a szükséges információk birtokában leszünk, értesíteni fogunk.
  5. Fizess átutalással vagy a webshopban bankkártyával!
  6. Minden termékünk gyors és pontos házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a termék raktáron van, 3-5 munkanapon belül odaér hozzád, bárhol is laksz az országban.


?Jól tudjuk, milyen sok szempontot kell figyelembe venned a keresett termékek megvásárlásakor, ezért munkatársaink örömmel segítenek megtalálni az igényeidnek megfelelő, tökéletes megoldást.

Kérdésed van? Nem találod azt, amit keresel?
Keress minket bátran, oszd meg velünk a problémáidat, tedd fel a kérdéseidet, hiszen csapatunk kereskedelmi tevékenysége több évtizedes szakmai tapasztalatra épül.

primag@primag.hu

+36 30 444 88 77

 

   

 

A Bisnode tanúsítványról bővebben

Message

Questions, messages? Share it with us!