We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Catalogs
Request for quotationDeliveryDelivery

Catalogs

Szívesen ajánljuk a figyelmetekbe beszállító partnereink legújabb, letölthető vetőmag-katalógusait. Mi is ezekből képezzük tovább magunkat, mert fontos, hogy az általatok alkalmazott vagy keresett vetőmagfajtákat és azok termesztési technológiáját ismerjük. Veletek együtt, sőt egy kicsit előttetek kell járnunk a fejlődés útján, hogy a lehető legtöbb újdonságot ajánlhassuk jó szívvel. Ezek a katalógusok az aktuális terméklistát és fajtaajánlatot tartalmazzák - termékleírásokkal, termesztéstechnológiai ajánlásokkal, a legfrissebb adatokkal, kutatási eredményekkel.

A legfrissebb, letölthető vetőmag-katalógusok 1 helyen!

Go to details

Talán nincs is olyan mikroklímájú vagy talajadottságú területe hazánknak, amelyre ne találnának a gazdák specifikus vetőmaghibridet ezekben a katalógusokban. Szédületes a választék kukoricából, napraforgóból, cirokból, szójából és kalászosokból. A bőség zavarával szembesülhet, aki a különböző vetőmagnemesítő cégek éves vagy szezonális katalógusainak fajtaleírásait, kísérleti eredményeit böngészi.

A Gabonakutató tavaszi növényeinek katalógusában a szudáni fű, fehér, piros és sárga szemszínű kölesfajták, olajlen, mohar és pohánka fajtaleírásai is megtalálhatók. A Martonvásár kínálatában étkezési vagy takarmányozási célra szánt, tavaszi és őszi kifejtőborsó-fajták szerepelnek. 

2020-ban Európában az első tíz Corteva-Pioneer kukoricahibrid közül kilencet hoztak létre Magyarországon. A Syngenta Mezőtúron, a világ élvonalába tartozó vetőmagüzeme területén építette fel Európa legnagyobb kapacitású kukorica- és napraforgóvetőmag-kutatóbázisát. Csak néhány kiragadott példa a vetőmag-nemesítőházak vagy gyártócégek friss adataiból, eredményeiből. Böngésszétek bátran a katalógusokat, amelyekből elsőként mindig a legújabbakat tesszük közzé.

 

Subscribe to newsletter

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Message

Questions, messages? Share it with us!