Vetőmag kezelési eljárás - ACCELERON

Primag - primag mag
Primaq - Prima Mag

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy Ön is elsőként értesülhessen újdonságainkról, akcióinkról.
Kötelező mező

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vettem, elfogadom.

>> Tudástár >> Vetőmag kezelési eljárás - ACCELERON
Primag - primag mag

Kötelező mező

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vettem, elfogadom.

A GYÖKÉRTŐL A SZÁRIG - TELJES VÉDELEM KUKORICÁJÁBAN
 

Az Ön prémium minőségű DEKALB® kukorica hibridje megérdemli, hogy a lehető legjobb és legszélesebb hatásspektrumú védelemben részesüljön a korai kórokozók és kártevők ellen. Ezért a DEKALB® vetőmagra felvitt csávázószerrel egy egyedi, biológiai és kémiai összetevőkből álló csávázószerrel kezeljük a kukorica vetőmagot. Ez a hatóanyag kombináció megvédi kukoricáját a terméskiesésétől, segíti a jövedelmezőség és hozam maximalizálásában. 

 

HOGYAN MŰKÖDIK
 

A hatóanyagokat csávázószerként a vetőmag felületére visszük fel. Az egyedi biológiai-kémiai összetevőknek köszönhetően a kukorica teljes életcuklusában védelmet biztosít a kukorica növény gyökér és szár részeinek. A többszörös, és egymást kiegészítő hatásnak köszönhetően a csávázószer csökkenti a kórokozók nyomását már a csírázás időszakában, valamint a mikrobiológiai hatóanyagnak köszönhetően, a gyökérzeten keresztül segít a tápanyag felvételben. Ezeknek a hatásoknak együttesével maximalizálhatja hozamát a betakarításkor.

 

 

ACCELERON ALAP

 

 • FONÁLFÉREG ELLENI KEZELÉS
  A Bio nematicidnek köszönhetően a fonálférgek széles spektruma ellen nyújt védekezési lehetőséget. 
 • ROVARÖLŐSZER
  Védekezés a korai fázisban károsító rovarok ellen, mint a drótféreg, nagy fűbagoly, fésűslábú viráglégy, vetésfehérítő bogár, gyümölcslégy pattanóbogár lárvák bogár ellen. 
 • GOMBAÖLŐSZER
  Tökéletes megoldás talajlakó és vetőmaggal terjedő gombás betegségek ellen, mint a Fusarium, Rhizoctonia és Pythium.
 • MIKRÓBA AKTIVITÁS
  Mivel a hatóanyag Torque™ ST-t tartalmaz, az LCO (lipo-chitooligosaccharide) technológiának köszönhetően a korai fázisban segíti a mikorhíza kolóniák és ezek együttélésének kialakulását, így segítve a tápanyag felvételét a gyökéren keresztül. A hatékony tápanyagfelvétel segít a magasabb hozam elérésben is.

 

 

 

LEGFŐBB ELŐNYÖK
 

 • INTEGRÁLT MEGOLDÁS
 • VÉDJE MEG A VETŐMAGOT A 'TERMÉS PUSZTÍTÓ' HATÁSOKTÓL
 • NÖVELJE NÖVÉNYEI EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTÁT
 • NÖVELJE A TÁPANYAGOK ELÉRHETŐSÉGÉT
 • VEGYE KEZÉBE HOZAMÁNAK FENNTARTHATÓSÁGÁT

 

Az összes termékekre/fajtákra vonatkozó, szóban vagy írásban a Monsanto, illetve alkalmazottai vagy ügynökei által megadott adat, beleértve a jelen cikkben található információt, jóhiszeműen lett megadva, de nem tekintendő a teljesítményre vagy a termékek alkalmasságára vonatkozó állításnak vagy garanciának a Monsanto részéről, mivel ezek a helyi éghajlati és egyéb tényezőktől függhetnek. A Monsanto nem vállal felelősséget az ilyen információkért. Ez az információ nem része semmilyen Monsanto-val kötött szerződésnek, hacsak írásban másképpen nincs rendelkezve.Primag - primag magPrimag - primag mag

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vettem, elfogadom.