Pioneer Optimum Aquamax hibridek

Primag - primag mag
Primaq - Prima Mag

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy Ön is elsőként értesülhessen újdonságainkról, akcióinkról.
Kötelező mező

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vettem, elfogadom.

>> Tudástár >> Pioneer Optimum Aquamax hibridek
Primag - primag mag

Kötelező mező

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vettem, elfogadom.

Maximális hozam időjárástól függetlenül

 


A 2013-as év volt az első, amikor a magyar termelők megismerhették az egyedülálló Optimum® AQUAmax® hibrideket nagyüzemi körülmények között. A bemutatkozás nagyon sikeres volt, a hibridek kiemelkedő teljesítményt mutattak egy ilyen száraz évben, mint a 2013-as esztendő volt. Ez annak a tudatos nemesítői programnak köszönhető, amellyel a DuPont Pioneer fejleszti az új szárazságtűrő hibrideket. Az Optimum® AQUAmax® hibridek köre folyamatosan bővül.
 

Az Optimum® AQUAmax® hibridekkel a DuPont Pioneer olyan termékeket tud ajánlani a termelőknek, mellyekkel csökkenthető a termelés kockázata és maximalizálható az eredményesség. A legmodernebb nemesítési eljárással, az Integrált Nemesítési Rendszer (AYTTM) alkalmazásával előállított, és száraz körülmények között tesztelt Optimum® AQUAmax® termékek biztos megoldást kínálnak aszályos és normál csapadékos körülmények között is.
 

Az Optimum® AQUAmax® hibridek kiválasztásánál nagyon szigorú elveket követnek:

 


 
Az Optimum® AQUAmax® hibridek nemesítése során egyik kulcsfontosságú kérdés, meghatározni azokat a specifikus tulajdonságokat, amelyek fokozzák a növény teljesítményét aszályos körülmények között. 

Ezek a keresett sajátosságok a következők:

 

 
A Pioneer megértette, hogy a kukorica szárazságtűrését több gén együttesen határozza meg, és így az előbb felsorolt tulajdonságok együttes fejlesztésére törekszik az Optimum® AQUAmax® hibrideknél.

 

Forrás: https://www.pioneer.com/web/site/hungary/products/corn/aquamax/Primag - primag magPrimag - primag mag

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vettem, elfogadom.