Clearfield -technológia

Primag - primag mag
Primaq - Prima Mag

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy Ön is elsőként értesülhessen újdonságainkról, akcióinkról.
Kötelező mező

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vettem, elfogadom.

>> Tudástár >> Clearfield -technológia
Primag - primag mag

Kötelező mező

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vettem, elfogadom.

A Clearfield-technológiáról
 

A Clearfield-technológia innovatív megoldást kínál a mezőgazdaság számára.
 

Eredményesebb gazdálkodáshoz segíti a termelőket a gyomirtás hatékonysága, biztonságossága és az ennek következtében megnövekedett terméshozam, valamint kedvezőbb minőség átlal.
 

A Clearfield-technológia sikerének kulcsa a gondosan szelektált, imidazolinon-rezisztens hibrid fajták és az imidazolinon hatóanyagcsoportba tartozó gyomirtó szerek párosítása. Az eredmény biztonságos gyomirtás és jövedelmezőbb termesztés nem GMO alapokon.

További fontos megjegyzések:
- A Clearfield vetőmagokat hagyományos eljárással nemesítették, génmódosítás nélkül.
- A Clearfield-technológia egyedi előnyöket biztosít vetőmagos partnereinknek és bizonyított profitnövekedést a gazdáknak, hiszen a hatékony és biztonságos gyomirtás-technológiával gyommentesen tartott növényállomány termésátlaga nő.
- A Clearfield-technológia nem GMO jellege biztosítja a technológia szabad elterjedését, ill. a gazdák számára az ilyen technológiával előállított termény korlátlan értékesítését a világ bármely piacán.

Európában eddig napraforgó és rizs kultúrákban alkalmazzák a Clearfield-technológiát repcében 2009 után várható jelentősebb elterjedése.
 

A Clearfield PLus -technológiáról
 

A 2015-ben a forgalmazott Clearfield Plus© hibridek posztemergens gyomirtására kizárólag a napraforgóban jelenleg is engedélyezett imazamox hatóanyagtartalmú készítmények használhatók. A Clearfield Plus© napraforgó hibridek posztemergens kezeléséhez használandó, új gyomirtó szer 2016-tól lesz elérhető Magyarországon, ezért a felhasználók csak 2016-tól élvezhetik a teljes Clearfield Plus© technológia által nyújtott előnyöket.


Primag - primag magPrimag - primag mag

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vettem, elfogadom.