BioNitroPhos

Primag - primag mag
Primaq - Prima Mag

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy Ön is elsőként értesülhessen újdonságainkról, akcióinkról.
Kötelező mező

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vettem, elfogadom.

>> Kínálat >> Biostimulátor >> BioNitroPhos
Primag - primag mag

Kötelező mező

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vettem, elfogadom.

Kérjen egyedi ajánlatot a keresett termékre!


Kötelező mező

liter

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vettem, elfogadom.

Értesítést kérek kiemelt akció esetén.


A jövő útja a természetes talajállapot visszaállítása.
 

Az ember a termelési eredmények intenzív növelése érdekében kifejtett tevékenységével (talajművelés, tápanyagpótlás, növényvédelem) teljességében megbontotta a talajok biológiai egyensúlyát.
 

Megnőtt a talaj környezeti terhelése, és ezzel együtt megváltozott a talajban élő mikroorganizmusok száma és összetétele.

A termőtalajok elsavanyodtak, a vizek elnitrásodtak, a növényekben megjelentek az élővilág számára kedvezőtlen hatást kiváltó komponensek (nehézfémek, növényvédő szer maradékok, illetve annak metabolidjai).

 

A talajban élő mikro-organizmusoknak kiemelkedő szerepük van szerves anyagok lebontásában, az ásványi anyagok mobilizálásában, a humuszréteg kialakításában, a növények folyamatos tápanyag ellátásában, és a fitopatogének visszaszorításában.
 

A természetes talaj a talaj művelését végző mikroorganizmusokból (algák, gombák, giliszta, stb.) 3-15 t/ha-t kellene, hogy tartalmazzon.

Kimeríthetetlen nitrogénforrás a levegő, amelynek nitrogén tartalma 78 tf%. A levegőben lévő nitrogént a növény közvetlenül nem tudja felvenni, hasznosítani.

A BioNitroPhosban lévő nitrogénfixáló és átalakító mikroorganizmusok segítségével folyamatos nitrogén ellátást biztosíthatunk növényeinknek.
 

A nitrogén tartalmú műtrágya 40-60%-a kiválthatóvá válik és a foszfor vegyület vízoldhatóvá válik.
 

A cellulóz, hemicellulóz lebontására nem patogén gombákat, hanem nitrogént megkötő és foszfort mobilizáló baktériumokat, poliszaharidokat, polipeptideket, enzimeket és egyéb adalékanyagokat tartalmaz.


BioNitroPhos alkalmazásának előnyei:


Gombák által kifejtett hatások alapján:
 

Baktériumok által kifejtett hatásuk alapján:
 

Együttesen kifejtett hatások alapján:
 

Felhasználásra ajánlott mennyiség:
 A BioNitroPhos felhasználásánál a következő szempontokat célszerű figyelembe venni:
 

Alkalmazható:
 

Kijuttatás feltételei:
 

Kijuttatás ideje:
 

Kijuttatás módja:


A BioNitroPhos vízzel hígított oldatát, illetve szükség esetén, amennyiben a talaj szerves anyag tartalma nem éri el az 1,5 %-ot 35-40 kg nitrogén hatóanyag tartalmú szervetlen anyaggal elkészített oldatát

Fungicid és baktericid hatású szerekkel nem keverhető!Tárolási körülmények:
 

A készítmény nagy számú élő szervezetet tartalmazó baktérium és gomba sűrítmény. Felhasználásig történő tárolására hűvös pince, raktár, hűtőtároló stb. megfelelő. Más anyagokkal együtt tárolható, mivel a környezetre nem veszélyes. 

A BioNitroPhos, mint biotermék rendelkezik a Biokultúra Egyesület engedélyével, gyártását a Biokontroll Hungária ellenőrzésével végzi.

 

BioNitroPhos a talaj termő erejét fokozó, a természetes talajállapot kialakítását elősegítő, terméshozam-növelő, tarlóhasznosító mikrobiológia készítmény.
Primag - primag magPrimag - primag mag

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vettem, elfogadom.