Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Q-Bag új

Minőség és megbízhatóság a tárolás területén - ezt kínálják neked Q-Bag zsákjaink. Az idejétmúlt ládák és zsákok már a feledés homályába kezdenek merülni, hiszen a Q-Bag zsákok új, modern változataival egyszerűen nem tudják felvenni a versenyt. Ez természetesen nem véletlen. Hiszen ezek a zsákok úgy készültek, hogy minden igényt kielégítsenek.
A Q-Bag új zsákjaink strapabíró polipropilén anyagból készültek, ezért rendkívül tartósak, számtalanszor újra használhatod őket. Ha pedig éppen nincsen szükséged rájuk, nem foglalják a helyet más holmik elől, hiszen egyszerűen összehajthatók. 

Minőség és megbízhatóság a tárolás területén - ezt kínálják neked Q-Bag zsákjaink.

Tovább a részletekre

Használd bátran a SZŰRŐKET, hogy könnyen megtaláld a keresett terméket!

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Q-Bag új generációs tárolók

Mi mindent vársz el egy modern tárolóeszköztől? A Q-Bag új zsákok mindent képesek lesznek teljesíteni!

Ha szeretnéd, lélegzők, ha szeretnéd, nedvességzárók, kivitelüktől függően. Választhatsz felül szoknyás vagy töltőcsonkos kivitelek között, alul mindegyik ürítőcsonkos, hogy könnyebben üríthesd ki tartalmukat. Pakolás közben ezek a zsákok - panelszerkezetüknek hála - nem fognak összenyekleni, hanem stabilan megőrzik formájukat, a kialakításon felül ezzel is megkönnyítve feltöltésüket.

A polipropilén zsákok minden szennyeződéstől megóvják a bennük tárolt dolgokat, a benne tárolt termény minősége, alakja és állaga egyformán sértetlen, tökéletes marad.

A szállítást könnyebbé teszik azáltal, hogy pillekönnyűek, így nem tesznek hozzá felesleges súlyt a bennük tárolt magokhoz, terményekhez.

Big-Bag vagy Q-Bag?

Ezek a zsákok egyetlen dologban különböznek, mégpedig az alakjukban. Míg a Big-Bag a hagyományos zsákokat idéző gömbölyű formával rendelkezik, addig a Q-Bag új zsákjaink formatartóak, s hasáb formájukkal nemcsak tetszetősek, hanem maximális helykihasználást tesznek lehetővé, akár tárolás, akár szállítás a feladat.AjánlatkérésAjánlatkérés

Keresés

AjánlatkérésAjánlatkérés

Ajánlatkérés

RendelésRendelés

Rendelés

KiszállításKiszállítás

Kiszállítás