Kezdőoldal > Zsákok > Q-Bag zsákok > Q-Bag új
Kategóriák
 

Q-Bag új

Minőség és megbízhatóság a tárolás területén - ezt kínálják neked Q-Bag zsákjaink. Az idejétmúlt ládák és zsákok már a feledés homályába kezdenek merülni, hiszen a Q-Bag zsákok új, modern változataival egyszerűen nem tudják felvenni a versenyt. Ez természetesen nem véletlen. Hiszen ezek a zsákok úgy készültek, hogy minden igényt kielégítsenek.
A Q-Bag új zsákjaink strapabíró polipropilén anyagból készültek, ezért rendkívül tartósak, számtalanszor újra használhatod őket. Ha pedig éppen nincsen szükséged rájuk, nem foglalják a helyet más holmik elől, hiszen egyszerűen összehajthatók. 

Formatartó Q-bag zsákok széles kínálata 1 helyen!

Tovább a részletekre
2 termék  a 2 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
 | Kisokos/Hasznos ...


Q-Bag új generációs tárolók

Mi mindent vársz el egy modern tárolóeszköztől? A Q-Bag új zsákok mindent képesek lesznek teljesíteni!

Ha szeretnéd, lélegzők, ha szeretnéd, nedvességzárók, kivitelüktől függően. Választhatsz felül szoknyás vagy töltőcsonkos kivitelek között, alul mindegyik ürítőcsonkos, hogy könnyebben üríthesd ki tartalmukat. Pakolás közben ezek a zsákok - panelszerkezetüknek hála - nem fognak összenyekleni, hanem stabilan megőrzik formájukat, a kialakításon felül ezzel is megkönnyítve feltöltésüket.

A polipropilén zsákok minden szennyeződéstől megóvják a bennük tárolt dolgokat, a benne tárolt termény minősége, alakja és állaga egyformán sértetlen, tökéletes marad.

A szállítást könnyebbé teszik azáltal, hogy pillekönnyűek, így nem tesznek hozzá felesleges súlyt a bennük tárolt magokhoz, terményekhez.

Big-Bag vagy Q-Bag?

Ezek a zsákok egyetlen dologban különböznek, mégpedig az alakjukban. Míg a Big-Bag a hagyományos zsákokat idéző gömbölyű formával rendelkezik, addig a Q-Bag új zsákjaink formatartóak, s hasáb formájukkal nemcsak tetszetősek, hanem maximális helykihasználást tesznek lehetővé, akár tárolás, akár szállítás a feladat.

 | Cikkajánló
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
2023.12.02. | Szakmai cikkek
2024-től bővül a biogazdaságok támogatása.
Tovább olvasok
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
2023.11.30. | Szakmai cikkek
A biogazdálkodás a jövő útja: környezetbarát gazdálkodási technikák és az egészséges élelmiszertermelés ötvözete.
Tovább olvasok
Gazdálkodási Napló - Friss infók
Gazdálkodási Napló - Friss infók
2023.11.22. | Agrártámogatások
2024-ben is lesz lehetőség a Gazdálkodási Napló egyszeri elektronikus feltöltésére!
Tovább olvasok
 | Ügyfeleink mondták

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas

Bármilyen szakmai kérdésem merült is fel, a Primagtól mindig gyorsan megkaptam a választ. Nagyon segítőkészek! Nagy biztonságot ad, hogy tudom, hogy egyedi kéréseimmel is fordulhatok hozzájuk, beszerzik, amire szükségem van, és nem nekem kell utána járnom. Én elmondom, mire van szükségem, ők pedig felkutatják. A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan ki is szállítják. 

Czeller Gábor családi gazdálkodó
Tamási

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!