Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

Kezdőoldal > Zsákok > Q-Bag zsákok > Q-Bag használt
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Q-Bag használt

A Primag egyet jelent a magas minőséggel, de más fontos szempontjaink is vannak, amelyeket termékkínálatunk összeállításakor alkalmazunk. Ilyen szempont a környezettudatosság és fenntarthatóság, melyeket szívügyünknek tekintünk. Törekvéseinknek megfelelően, amiben csak lehetséges, olyan termékeket és lehetőségeket kínálunk, amelyek a legújabb fejlesztéseket képviselve egyszerre modernek, minőségiek, miközben a fenntarthatóságot is megvalósítják. Kiváló minőségű Q-Bag zsákjainkat használt formában, természetesen tökéletes állapotban is megvásárolhatod.

Kiváló minőségű Q-Bag zsákjainkat használt formában, természetesen tökéletes állapotban is megvásárolhatod.

Tovább a részletekre

Görgess lejjebb! Használd bátran a SZŰRŐKET, hogy könnyen megtaláld a keresett terméket!

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Mi az a Q-Bag?

A Q-Bag zsák nem más, mint a Big-Bag zsákok testvére. Mindkét csomagolási forma modern és magas minőséget képvisel. Általuk tökéletesen kivitelezhető mind a tárolás, mind a csomagolás, mind a szállítás. Teherbírásuk kiemelkedő, ugyanakkor kisebb helyet foglalnak el, így könnyedén tárolhatóak, amikor használaton kívül vannak.

Nem egyszerűen strapabíró tárolóeszközöket kaphatunk általuk, hanem valóban képesek megóvni a bennük tartott terményeket, termékeket attól, hogy bármilyen szennyeződés vagy nedvesség érje őket. Attól függően, hogy fontos-e számodra az adott esetben a nedvesség maximális távol tartása, választhatsz teljesen nedvességzáró kivitelt. Ha viszont olyan csomagolást szeretnél, amelyben megvalósul a szellőzés, úgy válaszd a lélegző, egyrétegű változatokat.

Mi a különbség a használt Q-Bag és a Big-Bag zsákok között?

A Q-Bag tulajdonképpen csak annyiban más, mint a Big-Bag zsák, hogy formatartó. Ez a tulajdonság azonban kifejezetten előnyös lehet egyes termények tárolása és szállítása esetén, például olyan szemes áru esetén, mint amilyen a kukorica vagy búza. A használt Q-Bag zsákok alakja hasáb, így optimálisabb helykihasználást valósítanak meg, mint gömbölydedebb társaik.AjánlatkérésAjánlatkérés

Keresés

AjánlatkérésAjánlatkérés

Ajánlatkérés

RendelésRendelés

Rendelés

KiszállításKiszállítás

Kiszállítás