Kezdőoldal > Zsákok > Q-Bag zsákok > Q-Bag használt
 

Q-Bag használt

A Primag egyet jelent a magas minőséggel, de más fontos szempontjaink is vannak, amelyeket termékkínálatunk összeállításakor alkalmazunk. Ilyen szempont a környezettudatosság és fenntarthatóság, melyeket szívügyünknek tekintünk. Törekvéseinknek megfelelően, amiben csak lehetséges, olyan termékeket és lehetőségeket kínálunk, amelyek a legújabb fejlesztéseket képviselve egyszerre modernek, minőségiek, miközben a fenntarthatóságot is megvalósítják. Kiváló minőségű Q-Bag zsákjainkat használt formában, természetesen tökéletes állapotban is megvásárolhatod.

Használt Q-Bag zsákok folymatosan változó választékban.

Tovább a részletekre
1 termék  a 1 termékből
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
 | Kisokos/Hasznos ...


Mi az a Q-Bag?

A Q-Bag zsák nem más, mint a Big-Bag zsákok testvére. Mindkét csomagolási forma modern és magas minőséget képvisel. Általuk tökéletesen kivitelezhető mind a tárolás, mind a csomagolás, mind a szállítás. Teherbírásuk kiemelkedő, ugyanakkor kisebb helyet foglalnak el, így könnyedén tárolhatóak, amikor használaton kívül vannak.

Nem egyszerűen strapabíró tárolóeszközöket kaphatunk általuk, hanem valóban képesek megóvni a bennük tartott terményeket, termékeket attól, hogy bármilyen szennyeződés vagy nedvesség érje őket. Attól függően, hogy fontos-e számodra az adott esetben a nedvesség maximális távol tartása, választhatsz teljesen nedvességzáró kivitelt. Ha viszont olyan csomagolást szeretnél, amelyben megvalósul a szellőzés, úgy válaszd a lélegző, egyrétegű változatokat.

Mi a különbség a használt Q-Bag és a Big-Bag zsákok között?

A Q-Bag tulajdonképpen csak annyiban más, mint a Big-Bag zsák, hogy formatartó. Ez a tulajdonság azonban kifejezetten előnyös lehet egyes termények tárolása és szállítása esetén, például olyan szemes áru esetén, mint amilyen a kukorica vagy búza. A használt Q-Bag zsákok alakja hasáb, így optimálisabb helykihasználást valósítanak meg, mint gömbölydedebb társaik.

 | Cikkajánló
A tritikálé jelentősége és előnyei a modern mezőgazdaságban
A tritikálé jelentősége és előnyei a modern mezőgazdaságban
2023.09.12. | Szakmai cikkek
Tritikálé: a modern mezőgazdaság innovatív gabonája. A ciikkünkből kiderül, hogy miért növekszik a népszerűsége a termesztésben és feldolgozásban.
Tovább olvasok
GOSZ-VSZT-NAK Repce Posztregisztrációs Fajtakísérlet 2023
GOSZ-VSZT-NAK Repce Posztregisztrációs Fajtakísérlet 2023
2023.09.11. | Szakmai cikkek
Kiadvány a 2023 évi repce Posztregisztrációs Fajtakísérletek eredményeiből
Tovább olvasok
GOSZ-VSZT-NAK Őszi búza Posztregisztrációs kísérlet 2023
GOSZ-VSZT-NAK Őszi búza Posztregisztrációs kísérlet 2023
2023.09.11. | Szakmai cikkek
Kiadvány a 2023 évi búza Posztregisztrációs Fajtakísérletek eredményeiből
Tovább olvasok
 | Ügyfeleink mondták

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas

Mivel 2015-től bio művelésben művelem a szőlőket, így nagyon fontos számomra egy olyan innovatív partner, aki mindig tud segíteni a megfelelő anyagok beszerzésében, hiszen organikus gazdálkodásban nem használhatok bármilyen szert. Mindig pontos információkkal szolgálnak az általuk forgalmazott anyagokról. A kiszolgálás és a szállítás mindig gyors és megbízható, a határidőkben soha nem volt még csúszás. Minden kollégájuk segítőkész és motivált. Nagyon megbízható partnerre találtam a Primagban!

 

Bárdos Sarolta Tokaj Nobilis Kft.
Bodrogkeresztúr

A Primag volt az első komoly kereskedő cég, aki az idők szavát meghallva webes felületre vitte a készletet, a vásárlást, a kiszolgálást. Ezzel nekünk, vásárlóknak rengeteg időt, telefonálgatást, utazgatást spóroltak meg. Ez azóta fejlődik, minden évben egyre jobbak és a növekvő termékszám ellenére is kezelhető, működő a webshopos felület. 

Sári Sándor László családi gazdálkodó
Mélykút
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!