We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Bags > Big-Bags > Big-Bag used
Request for quotationDeliveryDelivery
Big-Bag used

A Big-Bag használt zsákok rendkívül pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek miatt használatuk egyre jobban elterjed, elsősorban mezőgazdasági termények, műtrágyák, de más tárolni valók számára is alkalmas. Anyaguk rendkívül tartós és magas minőséget képvisel, éppen ezért nem egyszeri használatra készültek, hanem hosszú távon, újra és újra felhasználhatóak.

Egy modern tárolóeszköztől elvárjuk, hogy környezetkímélő legyen használata. A fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében a Primagnál tiszta, de használt Big-Bag-k közül is választhatsz. 

Használt Big-Bag-k folyamatosan változó kínálatban.

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
Message

Questions, messages? Share it with us!

Egy korszerű csomagolás: a használt Big-Bag zsák

Egy valóban korszerű csomagolástól elvárjuk, hogy kiemelkedő teherbírás jellemezze, amely ugyanakkor az alatt az idő alatt, amikor nincs használatban, minél kevesebb gondot okoz, hiszen tárolása praktikusan megoldható, ezért csak kis helyet foglal el. A korszerű zsák, amely rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, a tárolás és ugyanakkor a szállítás szempontjából is meg kell feleljen az elvárásoknak. A Big-Bag zsák képes erre.

A Big-Bag modern megoldás. A benne tárolt termékek, termények, vetőmagok minden szennyeződéstől és nedvességtől egyaránt tiszták, mentesek maradnak. A higiéniai elvárásoknak maximálisan megfelel.

Ezek a polipropilén zsákok könnyen mozgathatóak és egyszerűen megtölthetőek és üríthetőek is. Kialakításuk alapján felül lehet szoknyás vagy töltőcsonkos megoldás közül választani, alul ürítőcsonk segíti a zsák kiürítését. 

Környezettudatos és költségkímélő választás

Amennyiben a modern megoldások mellett a környezet megóvását, a fenntarthatóságot s a kiadások mértékének csökkentését is fontos értéknek tartod, érdemes az egyszer használt, tökéletes minőségű zsákok kínálatát is megtekintened.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery