Kezdőoldal > Zsákok > Big-Bag zsákok > Big-Bag használt
Kategóriák
 

Big-Bag használt

A Big-Bag használt zsákok rendkívül pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek miatt használatuk egyre jobban elterjed, elsősorban mezőgazdasági termények, műtrágyák, de más tárolni valók számára is alkalmas. Anyaguk rendkívül tartós és magas minőséget képvisel, éppen ezért nem egyszeri használatra készültek, hanem hosszú távon, újra és újra felhasználhatóak.

Egy modern tárolóeszköztől elvárjuk, hogy környezetkímélő legyen használata. A fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében a Primagnál tiszta, de használt Big-Bag-k közül is választhatsz. 

Használt Big-Bag-k folyamatosan változó kínálatban.

Tovább a részletekre
8 termék  a 8 termékből
Rendezés:
Nézet: Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag Primaq - Prima Mag
 | Kisokos/Hasznos ...


Egy korszerű csomagolás: a használt Big-Bag zsák

Egy valóban korszerű csomagolástól elvárjuk, hogy kiemelkedő teherbírás jellemezze, amely ugyanakkor az alatt az idő alatt, amikor nincs használatban, minél kevesebb gondot okoz, hiszen tárolása praktikusan megoldható, ezért csak kis helyet foglal el. A korszerű zsák, amely rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, a tárolás és ugyanakkor a szállítás szempontjából is meg kell feleljen az elvárásoknak. A Big-Bag zsák képes erre.

A Big-Bag modern megoldás. A benne tárolt termékek, termények, vetőmagok minden szennyeződéstől és nedvességtől egyaránt tiszták, mentesek maradnak. A higiéniai elvárásoknak maximálisan megfelel.

Ezek a polipropilén zsákok könnyen mozgathatóak és egyszerűen megtölthetőek és üríthetőek is. Kialakításuk alapján felül lehet szoknyás vagy töltőcsonkos megoldás közül választani, alul ürítőcsonk segíti a zsák kiürítését. 

Környezettudatos és költségkímélő választás

Amennyiben a modern megoldások mellett a környezet megóvását, a fenntarthatóságot s a kiadások mértékének csökkentését is fontos értéknek tartod, érdemes az egyszer használt, tökéletes minőségű zsákok kínálatát is megtekintened.

 | Cikkajánló
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
Készülhetnek a gazdák: tovább nő 2024-től az ökológiai gazdálkodás támogatása
2023.12.02. | Szakmai cikkek
2024-től bővül a biogazdaságok támogatása.
Tovább olvasok
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
Az ökológiai gazdálkodás új dimenziói
2023.11.30. | Szakmai cikkek
A biogazdálkodás a jövő útja: környezetbarát gazdálkodási technikák és az egészséges élelmiszertermelés ötvözete.
Tovább olvasok
Gazdálkodási Napló - Friss infók
Gazdálkodási Napló - Friss infók
2023.11.22. | Agrártámogatások
2024-ben is lesz lehetőség a Gazdálkodási Napló egyszeri elektronikus feltöltésére!
Tovább olvasok
 | Ügyfeleink mondták

Már régóta vásárolunk a Primag-tól, mert számunkra nagyon fontos, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk fenntartani a beszerzés folyamán. Minden felmerülő problémánkat, kérésünket rugalmasan kezelik és szakmailag kiemelkedőek, így mindig nyugodtak lehetünk.  A Primag nagy terhet levesz a vállamról azzal, hogy néhány kattintással meg tudom rendelni a szükséges vetőmagokat, és megbízhatóan, időben ki is szállítják. A gazdálkodáshoz szükséges plusz információkat is megtalálom a honlapon.

Pintér Lajos Bácsai Agrár Zrt.
Győr

Nem találkoztam még korábban ennyire áttekinthető, szakmailag is kitűnő mezőgazdasági webshoppal. Felüdülés, hogy nem kell egy területi képviselővel személyesen leülnöm egyeztetni, hogy bármiféle információt szerezzek. Ehelyett a Primagnál az oldalon, valamint e-mailben vagy telefonon gyorsan, lendületesen minden kérdésemre választ kapok, és le is tudom adni azonnal a rendelést.

Sáriné Romfa Ibolya őstermelő
Mélykút

A munkacsúcsok idején minden megspórolt perc kincset ér, hiszen szinte folyamatosan a területen dolgozunk, és az élet gyakran olyan helyzeteket produkál, amikor nyitvatartás után szükséges a beszerzéseket bonyolítani. Ekkor nagyon jól jön, hogy a Primag webshopból a legtöbb input anyagot, sőt még ritkábban használt eszközöket, pl.  zsákokat, tartályt, szivattyút is megrendelhetek. Nem egyszer előfordult, hogy csak itt találtam a konkrét igényünkre költséghatékony megoldást. Ha a rendelés pontosítására van szükség, gyakorlatilag azonnali telefonos segítséget kapok, majd a szállítást is hihetetlenül gyorsan megszervezik. Ilyen gördülékeny beszerzési lehetőséggel máshol nem találkoztam még.

Szántosi Attila Biohungaricum Kft.
Szarvas
<b>1991 óta</b> lendületben
1991 óta lendületben
<b>Szakértő</b> ügyfélszolgálat
Szakértő ügyfélszolgálat
<b>Határon</b> innen és túl
Határon innen és túl
<b>Megoldást </b>kínálunk
Megoldást kínálunk
Üzenet
Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!