We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Eggplant

A tojásgyümölcs, vagy hétköznapi néven a padlizsán népszerűsége folyamatos növekedést mutat. Noha nem tartozik a legkedveltebb zöldségek közé, mégis egyre gyakrabban használják azok, akik a változatos, ínyenc konyha kedvelői. Nemcsak kisüzemi termesztésre, hanem hajtatásra is alkalmas növényeket találsz kínálatunkban. A legmagasabb minőséget képviselő fémzárolt vetőmagok segítségével megalapozzuk a növénytermesztés sikerét, s garantáljuk az egészséges, ellenálló növényeket, valamint a biztos, magas terméshozamot. Válassz válogatott, színvonalas termékeink közül!

Kiváló tojásgyümölcs vetőmagok 1 helyen!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

A tojásgyümölcs termesztése

A zöldségek vetőmagjai nagyon keresettek, amelynek oka részben a vásárlói igényekben keresendő. Éppen ezért fontos figyelembe venni, hogy a padlizsán népszerűsége is emelkedést mutat. Melegigényes és vízigényes növény, amely egészséges fejlődéséhez megköveteli a magas tápanyagszintet.
Legjobb előveteménye a pillangós növények mellett a kabakosok. Maga után legalább három évig ne vessük, ami igaz a vele egy családba tartozó növényekre is, amilyen a paradicsom, a paprika és a burgonya.

Tojásgyümölcs kínálatunk

Kínálatunkban fontos helyet foglal el a tojásgyümölcsök között az erős növekedést és kiváló, elsőrangú termésminőséget garantáló korai hibrid, amely fóliás és szabadföldi termesztésre egyformán alkalmas. A hibridhez hasonlóan fényes sötétlila termést nevel a középkorai fajta padlizsán, amely kiemelkedő stressztűrésének köszönhetően a szabadföldi termesztés koronázatlan királya lehet a tojásgyümölcsök között. A hófehér héjszínű terméseket produkáló hibridünk igazi különlegesség, melyet hajtatáshoz és szabadföldi termesztésre is használhatunk. A fehér padlizsán nagyon finom, zamatos, így kifejezetten javasolt a fogyasztása. 

 Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!