We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Vetőmagok > Zöldségek > Tojásgyümölcs
Request for quotationDeliveryDelivery
Tojásgyümölcs

A tojásgyümölcs, vagy hétköznapi néven a padlizsán népszerűsége folyamatos növekedést mutat. Noha nem tartozik a legkedveltebb zöldségek közé, mégis egyre gyakrabban használják azok, akik a változatos, ínyenc konyha kedvelői. Nemcsak kisüzemi termesztésre, hanem hajtatásra is alkalmas növényeket találsz kínálatunkban. A legmagasabb minőséget képviselő fémzárolt vetőmagok segítségével megalapozzuk a növénytermesztés sikerét, s garantáljuk az egészséges, ellenálló növényeket, valamint a biztos, magas terméshozamot. Válassz válogatott, színvonalas termékeink közül!

Kiváló tojásgyümölcs vetőmagok 1 helyen!

Go to details ...

Feel free to use our FAQs to easily find the product you're looking for!

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!

A tojásgyümölcs termesztése

A zöldségek vetőmagjai nagyon keresettek, amelynek oka részben a vásárlói igényekben keresendő. Éppen ezért fontos figyelembe venni, hogy a padlizsán népszerűsége is emelkedést mutat. Melegigényes és vízigényes növény, amely egészséges fejlődéséhez megköveteli a magas tápanyagszintet.
Legjobb előveteménye a pillangós növények mellett a kabakosok. Maga után legalább három évig ne vessük, ami igaz a vele egy családba tartozó növényekre is, amilyen a paradicsom, a paprika és a burgonya.

Tojásgyümölcs kínálatunk

Kínálatunkban fontos helyet foglal el a tojásgyümölcsök között az erős növekedést és kiváló, elsőrangú termésminőséget garantáló korai hibrid, amely fóliás és szabadföldi termesztésre egyformán alkalmas. A hibridhez hasonlóan fényes sötétlila termést nevel a középkorai fajta padlizsán, amely kiemelkedő stressztűrésének köszönhetően a szabadföldi termesztés koronázatlan királya lehet a tojásgyümölcsök között. A hófehér héjszínű terméseket produkáló hibridünk igazi különlegesség, melyet hajtatáshoz és szabadföldi termesztésre is használhatunk. A fehér padlizsán nagyon finom, zamatos, így kifejezetten javasolt a fogyasztása. 

 Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery