We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Pumpkin

A tökfélék közé tartozó sütőtök finom csemegének számít és nagyon sokféle fajtája létezik. Ezek a változatok eltérhetnek megjelenésükben és némileg ízükben, zamatukban is. Bár kevesen tudják, de a dinnyéhez hasonlóan a sütőtök is igen magas százalékban vízből áll, ennek megfelelően pedig pozitív hatást gyakorol az ember szervezetére. A sütőtökből ízletes ételek készíthetők. A nálunk kapható, a minőség legmagasabb szintjét jelentő, fémzárolt vetőmagokkal garantálhatjuk, hogy egészséges növényeket és egészséges, szép méretű és kiváló ízű terményeket nevelhetünk.

Profi sütőtök vetőmagok 1 helyen!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

Rezisztencia jelölések:


A sütőtök termesztésének színhelyei

A zöldségek vetőmagjai közül a legtöbbet egyformán termesztik szabadföldön, nevelik kiskertekben és nagyon sokfélét hajtatással is termesztenek. A sütőtök az egyik olyan zöldségünk, amely lassacskán kiszorulni látszik a nagyüzemi termelésből és egyre inkább csak kisebb földeken, illetve kiskertekben termesztik.

A sütőtök igényei

Pedig a sütőtök szinte bármilyen talajon képes megteremni, noha a nagyon szélsőséges viszonyokat azért ő sem kedveli. A gyommentesítés, illetve a gyommentesen tartás mellett némi öntözésre is igénye van ahhoz, hogy valóban szép termésre számíthassunk. Szereti a tápanyagban gazdag talajt, valamint viszonylag meleg időt és sok fényt igényel a megfelelő fejlődéshez. Betegség és a különféle kártevők jellemzően nem támadják meg.  

A sütőtök tárolása, felhasználása

Fontos szempont, hogy a sütőtök nagyon jól és hosszan tárolható. A sütőtök egyáltalán nem csak a babáknak adható püré formájában, noha tagadhatatlan, hogy a kicsik nagyon szeretik édeskés íze miatt. Készülhet belőle saláta, leves, kása, krémleves, kompót vagy sütemény, sőt, akár torta vagy pite is! Kiváló alapanyag a gnocchihoz, raviolihoz, sőt, ízletes rizottót is készíthetünk a sütőtök felhasználásával! Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!