We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Carrots

A sárgarépa nagyon hasznos és zamatos gyökérzöldségünk. Könnyen emészthető, szénhidrátokban és karotinban egyaránt gazdag. Édeskés ízének köszönhetően pedig nemcsak a felnőttek, hanem a gyermekek is szívesen fogyasztják. Annak érdekében, hogy egészséges növényeket termeszthessünk és a betakarított termények megfeleljenek a velük szemben támasztott minőségi mutatóknak is, érdemes már a vetőmag esetében a legmagasabb, fémzárolt minőséget választani. Kínálatunkban kizárólag ezt a legkiemelkedőbb színvonalat ajánljuk, mert szívünkön viseljük a gazdák sikereit.

Minőségi sárgarépa vetőmagok 1 helyen!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

Rezisztencia jelölés:

Ad  Sárgarépa alternáriás levélfoltossága


A sárgarépa jellemzői

A zöldségek vetőmagjai nagyon sokfélék és népszerűségüket a sokféle felhasználhatóságnak, zamatos ízviláguknak és kiváló beltartalmi jellemzőiknek köszönhetik. Ez alól a sárgarépa sem kivétel. Elsősorban béta karotin és A vitamin tartalma ismert, de ásványi anyagokban, illetve C és E vitaminban is gazdag.

A sárgarépa igényei

A sárgarépa termesztéséhez a legjobb a nedvességben és tápanyagokban is gazdag és meszes homoktalaj, ezen fejlődik a legszebben. Kálium és foszforigénye jelentős. A fejlődés első időszakában fokozottabb csapadékigény jellemzi, de később a túl sok nedvesség hátrányosan befolyásolja a fejlődését, sőt, a termés minőségét, mennyiségét is kedvezőtlen irányba módosítja. Fényszükséglete nem magas, sőt, az árnyékot is tűri. 

Vetésidő és tenyészidő, illetve elő- és utóvetemények

A sárgarépa hosszú tenyészidejű növény. Azonban a vetésidő és a tenyészidő is a fajta függvénye. A túl sok nitrogén nem támogatja a fejlődését, káros a gyökérzet fejlődésére nézve és a betakarítás után is csökkenni fog az eltarthatósága, ezért megfontoltan kell alkalmazni. Előveteményként a gabona, utóveteményként a hüvelyesek következhetnek.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!