We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Sárgadinnye

A sárgadinnye intenzív illatával, édes, zamatos ízével előkelő helyet foglal el a népszerűségi listán. Nagyon sokféle fajtája van. Gazdag A és C vitaminban, sőt, ásványi anyagokban is. Magas víztartalmával támogatja az emberi szervezet vízháztartását éppen a legforróbb nyári időszak alatt.  A kínálatunkban szereplő hibridek a megszokottnál jóval nagyobb terméshozamra képesek és a vetőmagok legmagasabb, fémzárolt minőségével biztosíthatóvá válik a lehető legjobb alap ahhoz, hogy a sárgadinnyét is nagy sikerrel termeszthessük, a megfelelő öntözés és tápanyagellátás mellett.

Kiváló vetőmagok (nem)csak profiknak!

Go to details ...

Feel free to use our FAQs to easily find the product you're looking for!

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!

A sárgadinnye igényei

A zöldségek vetőmagjai között kínáljuk a sárgadinnye vetőmagjainkat. A sárgadinnye megfelelő öntözés és tápanyag-ellátottság mellett sikeresen termeszthető, főként az új hibrideknek köszönhetően, amelyek bővelkednek a pozitív tulajdonságokban.

Sárgadinnye kínálatunk

A narancssárga hússzínű, ovális, zöld csíkos sárgadinnyék korai, bőtermő hibridek, ízletes és mutatós termést nevelnek. Alkalmasak mind hajtatásra, mind szabadföldi termesztésre.

Az extra korai érésű, zöld húsú és gömb alakú hibridünket kiemelkedő újítási képesség jellemzi és már korán megörvendeztet a termésével, amely plusz bevételt jelenthet. 

A korai olasz-kantalup fajta szintén alkalmas fóliázáshoz és szabadföldön nevelésre is. Ezt a típust a nagyon gyors növekedés, a felpuhulásnak való ellenállás és az erős terméskötés emeli ki a többi közül.

Szép, vékonyan cserezett, kerek-ovális és sötét narancs húsú termést nevel. Nagyon jól szállítható, akár szupermarketek polcaira is ajánljuk.

A nagyon korai olasz sárgadinnyének éréskor sárgára vált a héjszíne, húsa szintén narancssárga. Nagyon szép, egységes méretű terméseket hoz és szállításra is kiválóan alkalmas.

Gyökérzete erős és nagyon jó tulajdonságok jellemzik.

 Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery