We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Lettuce

Szinte mindannyian imádjuk a finom tojásos nokedlit, zamatos és friss fejessalátából készült salátából, mintegy a tavasz ünnepeként. Nem is választhatnánk ennél jobbat, hiszen a télen elhasznált vitaminkészleteinket azonnal elkezdhetjük feltölteni vele. A saláta önmagában vagy más zöldségekkel és hozzávalókkal együtt is kiváló és egészséges étel. Kalóriatartalma olyan alacsony, hogy szinte korlátlanul fogyaszthatunk belőle. Emészthetősége szintén kiemelkedő. A legmagasabb minőségű, fémzárolt vetőmagokból pedig ellenálló és egészséges növényeket termeszthetünk.

Saláta peronoszpórának és mozaikvírusnak is ellenálló fajtákat kínálunk.

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

Rezisztencia jelölések:


A saláta jelentősége

A legtöbb zöldség vetőmaghoz hasonlóan, bizony a saláta esetében sem mindegy, hogy milyen minőségű vetőmagot választunk. Éppen ezért a legmagasabb színvonalú, fémzárolt vetőmag kínálattal támogatunk sikereidben.
A saláta kínálatunkban szereplő növények karotinban, B-vitaminban és C-vitaminban gazdag, főként szabadföldi termesztés esetén bővelkedik ezekben, üvegházban vagy fólia alatt kevésbé.
Sokféle felhasználása, könnyű emészthetősége és zamatos íze társul az alacsony kalóriatartalommal, s így az egészségtudatos táplálkozás fontos része.

A saláta igényei

Mivel gyökérzete kicsi, viszont lombozata tekintélyes, ezért - különösen az első időszakban - nagy vízigénnyel számolhatunk. Többféle talajon - akár az agyagoson is - megél, habár a homokos típust kedveli a legjobban.
Magas tápanyagigénye van, amelyről trágyázással kell gondoskodni. 
Saláta peronoszpórának és mozaikvírusnak is ellenálló fajtákat kínálunk, hajtatáshoz, illetve szabadföldi termesztéshez való salátákat.
Őszi, illetve tavaszi vetésidő, korai érés jellemzi őket. Szép, piacos árut, tömör és szép levelű salátafejeket lehet nevelni vetőmagjaink segítségével.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!