We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Radishes

A retek kiváló és nagyon kedvelt zöldségünk, a káposztafélék családjából. Kifejezetten magas C-vitamin-tartalmának és pikáns ízének köszönhetően méltán kedvelt étel. Sokféle fajtája van, a hónapos retek mellett az őszi, a nyári és a téli retekfajták is elterjedtek. Mint minden növény esetében, a termesztés sikere nagymértékben azon múlik, hogy milyen vetőmagot választunk. A legmagasabb, fémzárolt minőségű vetőmagok garantálják az elérhető legjobb minőséget és eredményeket, így egészséges és a betegségeknek is ellenálló növényekre, valamint bő termésre számíthatunk. 

A retek kiváló és nagyon kedvelt zöldségünk.

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

A retek igényei és jellemzői

A retek viszonylag rövid tenyészidejű növényünk, a többi zöldség vetőmaghoz hasonlóan, csak a legmagasabb, fémzárolt minőséget vásárolhatod nálunk.
Nagyon sokféle fajtája ellenére, abban a retkek megegyeznek, hogy megfelelő mennyiségű vizet kell biztosítani a fejlődéshez számukra. 
Fóliasátorban is hajtatható növény. Viszonylag nagy fényigénye van. Termesztése könnyű, a gyommentesség és a növényvédelem az a két terület, amelyben gondoskodást igényel. 
Bővelkedik többféle vitaminban, mint az A-, B- és a C-vitamin, valamint foszforban és káliumban is gazdag. Az emberek szívesen fogyasztják, pikáns ízének is köszönheti népszerűségét. Kiváló saláta alapanyag.

Retek kínálatunk

Tavaszi vetésre ajánljuk a kiváló hidegtűréssel rendelkező és szabályos alakú fehér retket. A növény nem hajlamos arra, hogy magszárat képezzen. A héja nagyon sima, a gyökere pedig szépen, egyenletesen hegyesedik.
A nyári és az őszi termesztésre javasolt fajtáink szabályos henger alakú fehér gyökeret nevelnek, amely nagyon szép, egységes piacos árut ad.
Nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen magas a stressztűrő képessége, kifejezetten erős növekedés jellemzi, valamint termeszteni is nagyon könnyen lehet.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!