We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Popcorn

Noha hagyományai nem nagyon vannak a kifejezetten pattogtatni való kukoricák természtésének itthon, mégis a popcorn-nak való kukorica termesztése egyre népszerűbbé válik. A jó vetőmag fajta alapvető ahhoz, hogy sikereink legyenek ezen a területen, megfelelő termesztéstechnológia mellett és kedvező időjárás esetén azonban ezt választva garantált lehet a siker. Éppen ezért érdemes az elérhető legmagasabb minőségű, fémzárolt popcorn vetőmag fajtáink közül válogatni. Megfelelő minőségű talaj és jó tápanyagtartalom feltétlenül szükséges, ha szép termést szeretnénk. Széles kínálattal, kiváló hibridekkel várunk.

Popcorn választék 1 helyen.

Go to details ...

Szállítás: 2022 március

Miért érdemes a mi kínálatunkból választani?

A popcorn fajták nemesítése elsősorban Amerikában történik, termeszteni azonban természetesen az itt vásárló gazdák itthon szeretnének. Emiatt egyáltalán nem mindegy, hogy a kinti fejlesztés sikeres lehet-e az itthoni környezetben. Éppen ezért a legjobb hibridek közül kiválasztottuk a legígéretesebbeket és adaptációs kísérleteket végeztünk annak érdekében, hogy a legjobb fajtákat kínálhassuk vásárlóinknak. 

Szárszilárdság, terméshozam és pattogási képesség szempontjából egyaránt jól teljesítő fajták ezek, amelyek a hazai környezetben is sikeresen termeszthetők. Így válnak a többi zöldség vetőmag között méltó vetélytársakká.

A popcorn igényei

A legmegfelelőbb talaj a mélykötött, humuszos vályogtalaj a popcorn termesztéséhez, de az is feltétel, hogy a jó minőség egyben gazdag tápanyagtartalmat is jelentsen, miközben a jó vízgazdálkodás is fontos tényező. A popcorn betakaríthatóságának alapvető feltétele a megfelelő szemminőség. Amennyiben arra kényszerülünk, hogy idejekorán takarítsuk be, akkor étkezési célokra már nem használható.

Monokultúrás termesztését érdemes elkerülni, mert ekkor elszaporodhatnak a kártevői.  

 Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!