We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Tomatoes

Alighanem az egyik legkedveltebb a zöldségek között a paradicsom. Édes, lédús gyümölcseiért egyformán rajonganak a gyerekek és a felnőttek. Ráadásul ez az egyik leggyakoribb növény, amelynek a termesztésével a legtöbb kiskertben is örömmel megpróbálkoznak. A gondozása nagyon egyszerű és rendkívül sokféle fajta közül válogathatunk. Vetőmag kínálatunkban a paradicsomok esetén is garantált a legmagasabb, fémzárolt minőség. Ez az a színvonal, amely minden szempontból a legjobb kezdetet kínálja a növénytermesztéshez. Válogass kedvedre széleskörű kínálatunkból!

 

Válogass kedvedre széleskörű kínálatunkból!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

Rezisztencia jelölések:

HR magas fokú rezisztencia
IR közepes fokú rezisztencia


A paradicsom jelentősége

Ahogy számos zöldség vetőmag, úgy a paradicsom is Amerikából származik, mégis, mára már szinte az egész világon termesztik. A paradicsom igen népszerű zöldség, amely iránt itthon is szinte a legnagyobb kereslet mutatkozik, a zöldségek között.

A paradicsom termesztése

Könnyen termeszthető, úgynevezett hosszúnappalos növény, amelyet kifejezetten erős gyökérzet jellemez. Ennek köszönheti többek között, hogy nagyon jó ellenálló képességgel rendelkezik. A szára akár járulékos gyökérzet fejlesztésére is képes. 

Folytonos vagy determinált növekedése is lehet, amely a paradicsom fajtájának a függvénye. Szereti a morzsalékos talajt és fontos neki a jó vízháztartás is. Termesztése során magas nitrogén és kálium igénnyel kell kalkulálni a megfelelő fejlődéshez. Vízigénye 500-600 mm. 

Paradicsom kínálatunk

Válogatott paradicsom fajtákkal várunk. Determinált, féldeterminált vagy folytonnövő fajták közül választhatsz, de kiváló cseresznye, fürtös, sorolt és fürtös-sorolt, kakaó és san marzano, illetve umami édes típusok is szerepelnek kínálatunkban. Érésük szerint igen korai, korai, középérésű és középkorai paradicsomok közül válogathatsz.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!