We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Vegetables > Chinese kale
Request for quotationDeliveryDelivery
Chinese kale

Az Ázsiából származó kínai kel az utóbbi időszakban egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. A hagyományos káposztához képest sokkal nagyobb fehérjetartalmának és nagyon jó emészthetőségének, valamint kellemes ízének köszönhetően remek választás például egy jó salátához, de más ételek is készíthetők belőle. Rengeteg C-vitamint, ásványi sót és karotint is tartalmaz. Kínálatunkban a legmagasabb minőségű, fémzárolt kínai kel vetőmagokkal várunk, amelyek garantálják a fajtaazonosságot és ellenálló, egészséges növényeket termeszthetünk belőlük. Ismerd meg kínálatunkat!

Ismerd meg kínálatunkat!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

A kínai kel jelentősége

Habár Magyarországon nincs akkora érdeklődés a kínai kel iránt, mint külföldön, mégis, a zöldség vetőmagok közül azok közé tartozik, amelyek iránt növekvő igény mutatkozik. 

Ez egyrészt az egészséges, tudatos táplálkozás terjedésének köszönhető, másrészt a kínai kel tulajdonságainak. Hiszen ez egy nagyon ízletes zöldségféle, amelynek kiváló beltartalmi jellemzői vannak. Éppen ezért méltó mindenki figyelmére, aki szívesen fogyaszt az egészségére pozitív hatást gyakorló ételeket. 

Salátán kívül főzelék is készülhet belőle, illetve a spárgához hasonlóan elkészítve is érdemes próbát tenni vele.

Nagyon jó gyomelnyomó képességgel rendelkezik, amely megkönnyíti a termesztését. Nagyon jó ellenálló képességgel rendelkező növény, amely a hideget és a meleget is jól viseli. Fontos megfelelően gondoskodni a tápanyagigényeit tekintve, elsősorban a nitrogén és kálium szempontjából.

Kínai kel kínálatunk

Kínálatunkban tavaszi vetésidejű, középérésű és középkorai érésidejű kínai kel vetőmagokat érhetsz el. Tökéletes frisspiaci árut kapunk, export szempontjából is igényes, szép termésként értékesíthetők. Nagyon jól, könnyen tárolható fejeket nevel. Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!