We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Vegetables > Cauliflower
Request for quotationDeliveryDelivery
Cauliflower

A kelkáposzta után alighanem a karfiol az édesanyák nagy kedvence. Egyrészt végre még egy zöldség, amely egészséges, az egész család szereti, másrészt pedig sokféle finom étel készíthető belőle. Webáruházunkban kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre, s mindig szem előtt tartjuk azt az elvet, hogy a gazda sikereiben mutatkoznak meg a mi sikereink is. Éppen ez a gondolat vezet minket arra, hogy válogatott termékekkel és a legmagasabb minőséget képviselő fémzárolt vetőmagokkal szolgáljuk ki a hozzánk forduló vásárlókat. Nézd meg kínálatunkat te is és ne érd be kevesebbel, mint a legjobb!

Nézz körül itt is!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

A karfiol jelentősége

A karfiol a zöldség vetőmagok között méltán az egyik legnépszerűbb, s nem véletlen az sem, hogy időnként “szuperzöldségként” hivatkoznak rá. Nagyon fontos antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, miközben nagyon sokféle fogás készíthető belőle, a levestől kezdve a rakotton át egészen a kirántott változatokig.
Jó hatással van az egész szervezetre. Támogatja többek között a szív működését és szembeszáll a gyulladásokkal, serkenti az emésztést és még az agy is frissebb lesz tőle. Ha pedig mindez még nem lenne elég, a kurkuminnal még a rák ellen is harcba száll. Számos jótékony hatása miatt és persze fantasztikus íze révén is érdemes minél többször fogyasztani.

A karfiol termesztési igényei

Határozottan megéri a karfiol termesztésével foglalkozni rendkívüli keresettsége miatt, ugyanakkor érdemes azzal is tisztában lenni, hogy a karfiol bizony megfelelő gondoskodást igényel. Tenyészideje hozzávetőleg 60-80 nap. A hűvösebb, ugyanakkor megfelelően párás környezetben fejlődik igazán jól. A külső környezeti tényezőkre is érzékeny és természetesen a kártevőkkel szembeni védekezésre, valamint a tápanyagellátásra is gondolni kell.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!