We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Hagyma

Vöröshagyma, lilahagyma vagy kötözőhagyma? Kínálatunkban bármelyik elérhető és természetesen a legmagasabb minőséget garantáljuk mindegyik esetén. Ez egyben azt is jelenti, hogy megfelelő gondozás mellett számíthatunk az egészséges, ellenálló és jól fejlődő növényekre, amelyek képesek hosszútávon is megőrizni a minőségüket. A zöldségfélék között talán a vöröshagyma az, amely szinte minden, főleg magyaros fogás alapvető kelléke, így nagyon nagy kereslet mutatkozik rá. A lilahagyma inkább az ínyenc fogásokhoz való, a kötözőhagyma pedig a tavasz ízeinek meghatározó darabja. Az biztos, hogy egy konyha se lehet meg hagyma nélkül!

Nézz körül itt is!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag
You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!

A hagyma szerepe a zöldségek között

Ugyan a hagyma nem hasonlít abban a többi zöldségre, hogy a fő karakterét adja meg a különféle ételeknek, mégis az egyik legalapvetőbb zöldségünk! Nélküle rengeteg fogásból hiányozna az az extra íz és zamat, amit hozzátesznek az ételhez, illetve a húsok alól az a tökéletes szaft, amely nem készülhetne el a hagyma dinsztelése nélkül.

Ismerd meg hagyma kínálatunkat!

Korai és igen korai kötözőhagyma hibridjeink kiváló ízvilágot és nagyon szép árut nevelnek. A termesztésük az év bármely szakaszában elképzelhető, de elsősorban korai termesztésre ajánljuk.

Lilahagymáink között megtalálod a korai, az igen korai, valamint a középkésői fajtákat egyaránt. A jól tárolható lilahagymák szép kerek hagymafejeket nevelnek. Főzőhagymának is javasoljuk őket. A szezon kezdetén nevelhető, szép árut nevelő lilahagyma fajta nagyon jó árbevétellel kecsegteti a gazdákat! A vöröshagyma kínálatunkban korai, középkorai, középérésű, középkésői, illetve késői fajtákat egyaránt megtalálsz. Több típus alkalmas gépi betakarításra. Nagyon szép árut nevelnek és hosszú ideig tárolhatóak.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery