We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Cabbage

Savanyításhoz, főételekhez, de akár frissen is fogyasztható a kiváló rosttartalommal, magas ásványianyag tartalommal és sokféle vitaminnal egyaránt rendelkező fejes káposzta. Magyarországon több területen is termesztik, ennek megfelelően, az adott helyre jellemző időjárási jellegzetességektől függően más és más fejes káposzta fajták az ideálisak. Kínálatunkban széles és válogatott választék, valamint a legmagasabb minőséget képviselő fémzárolt fejes káposzta vetőmagokat találod. Ez az a minőség, amely lehetővé teszi azt, hogy a legjobb startról induljon a növénytermesztés.

Nézz körül itt is!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

Rezisztencia jelölések:

Foc A káposzta fuzáriumos sárgasága Xanthomonas campestris pv. campestris

Xcc A káposzta xantomonászos feketeerűsége


A fejes káposzta termesztési igényei

A fejes káposzta a zöldségvetőmagok között méltán keresett és kedvelt növény. Termesztésekor azonban figyelembe kell venni, hogy csak a megfelelő hőmérsékleten fejlődik kellőképpen. Habár van stratégiája arra nézve, hogy túlélje a kifejezetten meleg napokat is és fiatalon a növényeknek a hidegtűrésük is elég jó, kedvezőtlen körülmények között a növény fejlődése átmenetileg szünetel.

Fénykedvelő, de a túl sok napsütésben kevésbé számíthatunk szép fejtermésre. Vízigénye pedig kifejezetten magas, maga a növény is sok vizet tartalmaz. Tápanyagigénye is kifejezett, amelyről értelemszerűen gondoskodni szükséges, ha szép termést szeretnénk.

Fejes káposzta kínálatunk

Fejes káposzta kínálatunk hatalmas. Ajánlásunk szerint a frisspiacra szánt, a savanyításra alkalmas, a kiemelkedően jól tárolható, valamint a hajtatáshoz is megfelelő típusok közül válogathatsz. Őszi és tavaszi vetésidejű fejes káposztáink között megtalálod az igen korai, korai, késői és középérésű fajtákat egyaránt. 

Fejes káposzta vetőmagjaink kivétel nélkül szép termést hozó fajták, amelyekkel biztonsággal vághatsz bele a növénytermesztésbe.

 Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!