We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Vegetables > Courgettes
Request for quotationDeliveryDelivery
Courgettes

A cukkini tipikusan az a zöldség, amelynek népszerűsége meredeken emelkedik. Köszönhetően többek között annak, hogy az itthon is olyan népszerű mediterrán konyha egyik alapvető zöldségének számít. Leginkább az uborkához és a tökhöz hasonlít, a belőle készített ételek is ennek megfelelőek, főzelék, savanyúság is készülhet belőle, de rántani és sütni is alkalmas. Nálunk, a Primag kínálatában a jól megszokott minőséget találod meg a cukkini esetében is, vagyis a legmagasabb minőségű, fémzárolt vetőmagok és válogatott hibridek között nézelődhetsz! Ismerd meg a cukkini igényeit és válassz a kínálatból!

Nézz körül itt is!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

A cukkini jelentősége

A zöldség vetőmagok között a cukkini is egyre keresettebb. Az emberek növekvő tudatosságának, valamint a cukkini kellemes, semleges ízének és sokoldalú felhasználhatóságának egyformán köszönhető a népszerűség folyamatos növekedése.

Melegigényes zöldségféle, amelynél számításba kell venni, hogy mind tápanyag, mind csapadék szempontjából megvannak a maga igényei, amelyet biztosítani kell, amennyiben valóban szép és bő termést szeretnénk elérni. A legfontosabb számára a megfelelő nitrogén utánpótlás. Szükséges gondolni a növényvédelemre is, hiszen többféle kártevő is előszeretettel károsítja.

Cukkini kínálatunk 

Hajtatáshoz, fólia alatt történő termesztéshez és szabadföldi neveléshez egyaránt kínálunk cukkini hibrideket. Korai és középkorai fajtáink között válogathatsz. Tavaszi és őszi termesztéshez is megtalálod a legtökéletesebb típusokat.

A hagyományos, hengeres, fényes és zöld megjelenés mellett megtalálod kínálatunkban az igazán különleges sárga cukkinit, valamint a halványzöldes-fehér külsejűt is. A különleges megjelenés mellett a betegségeknek való kifejezetten jó ellenállóképesség, továbbá kiváló pultállóság is jellemzi a választékot.

 Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!