We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Beetroot

A cékla egészséges és ráadásul nagyon ízletes! Gyakorlatilag bárhol megtermeszthető és ráadásul nagyon gyorsan is fejlődő zöldség, így kiemelten megéri a termesztésével foglalkozni. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb startról indulva a lehető legnagyobb sikereket érd el, kezdve a növény fejlődésétől, a stressznek és betegségeknek való hatékony rezisztenciáig, valamint a szép és bőséges terméshozamig, válassz válogatott hibridjeink közül és kötelezd el magad a tőlünk megszokott legmagasabb színvonal mellett, amely a vetőmagok esetében a fémzárolt minőség.

Nézz körül itt is!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

A cékla jelentősége és termesztési igényei

A cékla a zöldségfélék között az egyik vasban leggazdagabb választási lehetőség, de nagy mennyiséget tartalmaz többek között C-vitaminból is. Sokféleképpen fogyasztható, mégis a legkedveltebb formája a savanyúság.Az őszi termés jól tárolható, a nyári azonban tönkremegy, ha száraz környezetbe rakjuk. A talajra nézve nem igényes, bár van kedvence, de gyakorlatilag bármelyikben sikeresen termeszthető. Fényigénye közepes, azonban a tápanyagok utánpótlásáról sem érdemes megfeledkezni, ha igazán szépen fejlődő és egészséges növényekre vágyunk. A tápanyagokon felül még a megfelelő csapadékellátásáról is gondoskodni szükséges, illetve az öntözését is számításba kell venni a várható költségek tervezésekor. A cékla esetén is fontos gondoskodni a megfelelő növényvédelemről, hogy elkerüljük a kártevők okozta veszteségeket.

Cékla kínálatunk

Egészséges leveleket fejlesztő, szépen fejlődő cékláinkat ajánljuk a figyelmedbe! A levélbetegségeknek nagyon jól ellenálló hibridet választhatsz, amely szép, gömbölyű árut, frisspiaci, de természetesen akár ipari célokra is alkalmas céklát nevel.Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!