We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Broccoli

A brokkoli egy kissé talán megosztó zöldség, vannak, akik nagyon szeretik, míg mások némi ellenérzéssel vannak iránta. Úgy tűnik, az előbbi tábor lehet népesebb, hiszen egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik irányába, aminek nyilván az egyre népszerűbb egészségtudatos táplálkozás is az oka. A karfiol, valamint a fejes káposzta közeli rokonságába tartozó brokkoli már nagyon régóta ismert és Magyarországon is az 1700-as évektől kezdődően termesztik. Kínálatunkban válogatott hibrideket, illetve a legmagasabb minőséget jelentő, fémzárolt vetőmagokat találod meg.

Nézz körül itt is!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

A brokkoli jelentősége

A brokkolit is a zöldségfélék vetőmagjai között találod meg. Termesztése során gondoskodni kell a megfelelő növényvédelemről, valamint elégséges csapadék híján az öntözésre is gondolnunk kell! A brokkoli esetében nagyon fontos a szedés megfelelő időzítése, mivel ha ezzel késlekedünk, s emiatt a bimbók kinyílnak rajta, akkor a termés gyakorlatilag elértéktelenedik!

A brokkoli előnye, hogy nagyon jól fagyasztható, így azon időszakban is friss és értékes zöldségként fogyaszthatjuk, amikor kisebb kínálata van a friss zöldségféléknek. Kalóriában kifejezetten szegény, azonban vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag növény! Magas fehérjetartalma is nagyon értékes táplálékká teszi. Sokféle fajtája van, amelyek mind érésidőben, mind megjelenésükben eltérhetnek egymástól!

Ismerd meg brokkoli kínálatunkat!

Brokkoli választékunkban válogathatsz a korai, a középkorai, valamint a középkésői érési idejű változatok közül. Frisspiaci, ipari, valamint konzervpiaci felhasználásra javasolt növényeket egyaránt termeszthetsz. Kiváló ellenállóképességű, valamint a nyári hőséget is kiválóan tűrő brokkoli fajtákkal is várunk. Nézd meg brokkoli kínálatunkat!Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!