We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Request for quotationDeliveryDelivery
Peas

A borsó az egyik legrégebbi a termesztett növényeink között. Mind az emberi étkezésben, mind az állati táplálkozásban jelentős szerepet tölt be. Mint a pillangósvirágúak közé tartozó növény, azok jellemzően pozitív tulajdonságainak is birtokában van, éppen ezért mindenképpen kitűnő döntés a borsó termesztése. Nálunk, a Primag webáruházban válogatott hibridekkel és a vetőmagok között elérhető legmagasabb színvonallal, fémzárolt minőségű vetőmagokkal várjuk az érdeklődőket és vásárlókat. Abban hiszünk, hogy a mi sikerünket a gazda sikerei mutatják meg legjobban!

Nézz körül itt is!

Go to details ...

Nézet:
Primaq - Prima Mag
Primaq - Prima Mag

A borsó jelentősége

A zöldségek között is méltó helyet foglal el a borsó, hiszen egyike a legkeresettebb vetőmagjainknak. A borsónak nagyon jók az összetevői, hiszen kiemelkedő fehérjetartalommal és magas szénhidráttartalommal rendelkezik, továbbá vitaminokban, valamint ásványi anyagokban is kifejezetten gazdag. Még ennél is értékesebbé teszi az, hogy ez is korán fogyasztható növény!

A borsónak az is különlegessége, hogy minden részét használni tudjuk. Magát a zöldborsót frissen és konzervként, sokféle étel elkészítéséhez hasznosítjuk, így kifejezetten gyakran kerül különböző formában az asztalra. Az emberi étkezésben nagyon nagy szerepe van. Ugyanakkor a borsó többi része zöldtakarmányként vagy akár szilázsként is tökéletesen megfelel arra, hogy állatok takarmányául szolgáljon.

Itt még koránt sincs vége: a borsó termesztése még több előnnyel jár!

Ahogy az a többi pillangósvirágú növényre is jellemző, a borsó is nitrogénnel dúsítja a talajt. További előnye, hogy rövid a tenyészideje, ezért remek választás a gazdák számára, másodvetemény is tudja követni! Az értékesítésre nagyon jó lehetőségek vannak, mivel nagy kereslet mutatkozik iránta és többféle piacot is érdekel. 

 Request for quotationRequest for quotation

Search

Request for quotationRequest for quotation

Request for quotation

OrderOrder

Order

DeliveryDelivery

Delivery

You can also choose it with
Message

Questions, messages? Share it with us!