Segíthetünk?
Legendairy

MegnevezésLegendairy

Vetésidőjáró

Csávázáscsávázatlan

Szap. fokII. fok

Norma25 kg/ha

Jellemzőfagytűrő, intenzív

Státuszrendelhető

Szeretnéd tudni mennyibe kerül?

Először válassz kiszerelést, majd add meg a mennyiséget!

kg
Megnézem az árat

Ez a termék jelenleg csak előjegyezhető. Amint rendelhető lesz, azonnal értesítünk. Ehhez kérjük, add meg az adataidat!

Termék neveKiszerelésMennyiség
Megadom az adataimat
Nettó egységárBruttó egységárKiszerelésMennyiségBruttó összesen
Kosárba teszem

Ennél a mennyiségnél már olyan árat ajánlunk neked, amivel sokkal jobban jársz!

Termék neveKiszerelésMennyiség
Ajánlatot kérek

A LEGENDAIRY szintetikus lucerna fajta, melynek szülői egyedeit Phytophthorás gyökér rothadással /Phytophthora magasperma/ és Fusariumos hervadással /Fusarium oxysporum/ szembeni kombinált rezisztenciára szelektálták.
A fajta amerikai származású un. többlevelű (multileaf) fajta, melynek köszönhetően a kifejlett lucernanövények zöldbimbós állapotában az egyedek 40 %-án fellelhető az egy levélnyélen 5 de akár 7 levélke a hagyományos fajták 3 levelűségével szemben.
A többlevelűség tulajdonsága a vegetáció előrehaladtával nő és teljes virágzásban akár a lucernatövek 60 %-án megfigyelhető.
Az a tulajdonság kimagaslóan jobb szár-levél arányt és ezzel arányosan lényegesen magasabb nyersfehérje termést ereményez a hagyományos fajtákkal összehasonlítva. 
A LEGENDAIRY fajta előnyös tulajdonságaként ki kell emelnünk a kiváló télállóságot, valamint a kései őszi nyugvó állapot kialakulását aminek eredménye a rendkívül hosszú tenyészidő.
Sarjadási ereje kiváló, a kaszálások után gyorsan fakadó fajta még aszályos viszonyok mellett is.
A LEGENDAIRY fajtát a fentiek alapján elsősorban intenzív állattenyészetek takarmánybázisának megteremtésére ajánljuk azonban jól bírja az extenzív technológiai viszonyokat is. 
A fajtát saját termeltetési kísérleteinkben elsősorban a Hunor-40 fajtával volt alkalmunk összehasonlítani, mely az OMMI összehasonlító kísérleteiben 1. helyen végzett mind terméstömeg mind pedig fehérjetermés tekintetében a magyar fajták között. 
A LEGENDAIRY terméstömegben azonos, azonban termés minőségben (nyersfehérje) és betegség rezisztenciában jobb teljesítményt nyújtott, mint a Hunor-40. 

Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kérdés-Üzenet

Oszd meg velünk!