Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Avenida

StátuszElőjegyezhető

Fajta neveAvenida

KezelésHicoat

Vetésidőtavasz

Érésidőigen korai

Csávázáscsávázatlan oltott

Szap. fokII. fok

Norma100 kg/ha

Ez a termék jelenleg már előjegyezhető!

Amint rendelhető lesz, azonnal értesítünk. Ehhez kérjük, add meg mennyiséget és kattints a tovább gombra!

Kiszerelés: 150 ezer mag/zsák

zsák
Tovább

A saját nemesítésű, Pannon régióra nemesített AVENIDA szójafajtánk egy 00-0 azaz közép-korai érésű szójavetőmag vetését az ország teljes területére ajánljuk.
A legújabb nemesítésű genetikánk kiváló állóképeséggel rendelkezik. Az átlagon felüli a bokrosodási képességének köszönhetően vetését akár 75 cm-s sortávolságra is ajánljuk.
Kiváló kompenzációs képességének köszönhetően, képes a különböző növényi részeket ért károkat (fagykár, vadkár) kompenzálni. Az intenzív, gyors kezdeti fejlődéssel rendelkező AVENIDA, a szürkepenész ellen nagyon jó a toleranciát mutat, ami nagy előny az intenzív szójatermesztők részére.

A Metribuzin hatóanyaggal szemben nem mutat érzékenységet, ezért a parlagfüves területeken ezen hatóanyag készítményeivel kezelhető.

Kinek ajánljuk?

Akik szeretik az ENERGY fajtánkat, hiszen várhatóan az AVENIDA és az AGENDA fajtánk fogja a kedvelt ENERGY fajtánkat követni. Azon gazdálkodók részére ajánljuk, akik ötvözni akarják a korai, kukorica előtti érést a lehető legmagasabb termésmennyiséggel.

Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!