Segíthetünk?
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Duo CS 460

Státuszelőjegyezhető

Hibrid neveDuo CS 460

Vetésidőtavaszi

ÉrésidőFAO 400-499

Csávázáscsávázott

Norma70 emag/ha

Hasznosítássiló

Jellemzőstressztűrő

NemesítőházCAUSSADE

Ez a termék jelenleg már előjegyezhető!

Amint rendelhető lesz, azonnal értesítünk. Ehhez kérjük, add meg mennyiséget és kattints a tovább gombra!

Kiszerelés: 160 ezer mag/csomag

csomag
Tovább

A takarmánykukorica kiválasztása nagyon fontos

  • a takarmányozás jövedelmezősége,
  • a tejtermelés optimalizálása és
  • a takarmányköltségek csökkentése szempontjából.

A  kifejlesztett DUO CS® koncepció egyedülálló a magyar piacon. A DUO CS® koncepció biztosítja a jobb takarmány hasznosulást és elősegíti a harmonikus tejtermelést.

A DUO CS® két azonos éréscsoportú kukorica kombinációja. A hibridek specifikus, egymást kiegészítő keményítőkből állnak.

A DUO CS® kukoricák gondos kiválasztásának alapja a két hibrid agronómiai tulajdonságai, mint a termőképesség, betegségtolerancia, de ennél is fontosabb a hibridek kombinálhatósága etetési és emésztési tulajdonságaik (energiakoncentráció és takarmányérték...) szempontjából.

A kutatási és tenyésztői eredmények egyértelműen visszaigazolták, hogy a kérődzők a DUO CS® koncepcióból készült takarmányt szívesen fogyasztják, így a siló átállás is zökkenőmentes.

Figyelem! A DUO CS® silóhibridek NEM kezelhetőek cikloxidim hatóanyagú gyomírtó szerekkel, nem részei a BASF Duo System® rendszerének!

Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Személyre szabott megoldást keresel? Oszd meg velünk! Várjuk észrevételeidet az oldalunkkal kapcsolatban is. Minden építő jellegű javaslatot szívesen fogadunk.