Segíthetünk?
MV Káplár

MegnevezésMV Káplár

Érésidőkorai

Vetésidőőszi

Csávázáscsávázott

Szap. fokII. fok

Norma180-220 kg/ha

Ajánlásmalmi/etanol

Típusszálkás

Státuszrendelhető

Szeretnéd tudni mennyibe kerül?

Először válassz kiszerelést, majd add meg a mennyiséget!

kg
Megnézem az árat

Ez a termék jelenleg csak előjegyezhető. Amint rendelhető lesz, azonnal értesítünk. Ehhez kérjük, add meg az adataidat!

Termék neveKiszerelésMennyiség
Megadom az adataimat
Nettó egységárBruttó egységárKiszerelésMennyiségBruttó összesen
Kosárba teszem

Ennél a mennyiségnél már olyan árat ajánlunk neked, amivel sokkal jobban jársz!

Termék neveKiszerelésMennyiség
Ajánlatot kérek

korai érésű, szálkás kalászú, B2-C1-es őszi búza

  • Bőtermő, kiváló betegség toleranciával rendelkező, szálkás kalászú, korai érésű, speciális minőségű (B2-C1) őszi búza.
  • Rekordtermés elérésére képes korai, jól bokrosodó búzafajta, amely az állami fajtakísérletekben a standard fajták átlagához viszonyítva 10,4%-kal többet termett.
  • Terménye a termesztéstechnológiától és környezeti hatásoktól függően kekszgyártás alapanyaga lehet, de a malmi minőséget is elérheti.
  • Kis fehérje-és sikértartalma miatt keményítő és bioetanol gyártására is kiválóan alkalmas.
  • Potenciális termőképessége 8,0 - 10,0 t/ha. Üzemi viszonyok között 7,0 - 9,0 t/ha termés elérésére képes.

Minőség:

  • Szemtípus: puhaszemű
  • Sikértartalom: 22-28%
  • Farinográf csoport: B2-C1
  • Esésszám: 300-350s, stabil
  • Farinográf görbestabilitás: 1-4 perc
  • Extenzográf energia: 70-120 cm2
  • Alveográf W: 100-200

Agronómiai jellemzők:

  • Télállóság: jó, hazai viszonyok között megbízható
  • Éréscsoport: korai
  • Növénymagasság: 90-95 cm

Betegség-ellenállóság

  • Lisztharmat: mérsékelten ellenálló
  • Sárgarozsda: ellenálló
  • Levélrozsda: ellenálló
  • Szárrozsda: ellenálló

Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kérdés-Üzenet

Oszd meg velünk!