Segíthetünk?
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
KWS Lithium

Státuszelőjegyezhető

Fajta neveKWS Lithium

Vetésidőőszi

Érésidőkésői

Csávázáscsávázott

Szap. fokII. fok

Norma180-220 kg/ha

Hasznosításmalmi

Típustar

Ez a termék jelenleg már előjegyezhető!

Amint rendelhető lesz, azonnal értesítünk. Ehhez kérjük, add meg mennyiséget és kattints a tovább gombra!

Kiszerelés: 30 kg/zsák

kg
Tovább

Euro minőségű őszi búza. A legkésőbbi kettős hasznosítású búza. Euro búza mely évjárattól és talajtípustól függően akárjó minőséget is képes produkálni.

LITHIUM fajta is ötvözi a RUSTIC előnyös tulajdonságait (lisztharmat, szeptória, sárga és barna levélrozsda rezisztencia) az intenzív búzák termés potenciáljával, minőségével és stabilitásával. Bokrosodása és fagytűrő képessége rendkívüli, mely kiemelkedő rezisztenciával párosulva lehetővé teszi a későbbi, kukorica utáni vethetőségét. Alkalmazkodó képességének és kiváló tápanyag reakciójának hála, gyengébb talajokon is korrekt termés eredményt produkál.

LITHIUM is hordozza a törpeséget kiváltógént, így állománya hasonló magasságú, mint a portfolió többi tagjáé (maximum 90 cm magas) és rendkívül erős szalmával rendelkezik. Szárszilárdító használata nem szükséges. Erős szár, kiváló szárszilárdság jellemzi. Attraktív, hosszú kalászok, állománya különböző évjáratokban is egészséges. Kiváló tápanyag reakció képességének köszönhetően, intenzív körülmények között, a legjobb búzák vetélytársa lehet.

Azoknak javasoljuk akik elsősorban a stabilitást és rekordtermés elérését keresik és nem pedig a beltartalmi paraméterek számítanak a fajtaválasztáskor és akik ÖKOLÓGIAI gazdálkodásban a vegyszeres növényvédelmet és a kémiai tápanyag gazdálkodást nem alkalmazhatják.

Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Személyre szabott megoldást keresel? Oszd meg velünk! Várjuk észrevételeidet az oldalunkkal kapcsolatban is. Minden építő jellegű javaslatot szívesen fogadunk.