Segíthetünk?
Hynvictus

MegnevezésHynvictus

Érésidőközépérésű

Vetésidőőszi

Csávázáscsávázott

Szap. fokhibrid

Norma70-90 kg/ha

Ajánláseuro

Típustar

Státuszrendelhető

Szeretnéd tudni mennyibe kerül?

Először válassz kiszerelést, majd add meg a mennyiséget!

megapack
Megnézem az árat

Ez a termék jelenleg csak előjegyezhető. Amint rendelhető lesz, azonnal értesítünk. Ehhez kérjük, add meg az adataidat!

Termék neveKiszerelésMennyiség
Megadom az adataimat
Nettó egységárBruttó egységárKiszerelésMennyiségBruttó összesen
Kosárba teszem

Ennél a mennyiségnél már olyan árat ajánlunk neked, amivel sokkal jobban jársz!

Termék neveKiszerelésMennyiség
Ajánlatot kérek

Közép-korai kalászolású és érésű, kiemelkedően nagy termőképességű hibrid. Gyors fejlődési dinamika, széles vetésidő és tőszám-tolerancia jellemzi.
Erősen bokrosodó növények, jó fertilitású, szálkaszonkos kalászok, malmi adottságú szemterméssel. 

A HYNVICTUS olyan új típusú búzahibrid, amelyben a nemesítés során sikeres elődjeinek kedvező tulajdonságai kerültek egyesítésre. Ez az új hibrid a HYSTAR, HYWIN és a HYFI termésbiztonságát hordozza, melyet azoknál néhány nappal korábbi kalászolással, de azonos érésidővel teljesít. Sőt, a kedvező agronómiai tulajdonságok sorában a lehető legjobb technológiai alkalmazkodó képesség is nagy szerepet kapott. Ennek megfelelően a legfrissebb vetésidő kísérletek alátámasztják, hogy a HYNVICTUS jól alkalmazkodik az olykor megkésett vetésidőhöz, így vele tovább bővül azon búzahibridek sora, melyek az átlagosnál szélesebb vetésidő toleranciával rendelkeznek. 

A HYNVICTUS az átlagos és a kifejezetten nehéz körülmények legyőzhetetlen- és megbízható bajnoka. Figyelemre méltó produktivitását jól igazolják az üzemi kísérletekben- és a NÉBIH fajtaregisztrációs vizsgálataiban számos alkalommal a 10 olykor a 11 t/ha-os termésszintet is meghaladó több helyszínes stabil és versenyképes eredményei. A hibrid nagy produktivitását jelentősen megtámogatja a meghatározó betegségekkel szembeni jó ellenálló képességek összessége.

A HYNVICTUS állományai a tapasztalatok és a NÉBIH kórtani vizsgálatai alapján a tenyészidő előre haladtával is még látványosan egészségesek, tehát a hibrid jó és stabil kórtani csomaggal rendelkezik! 
A szár- és  levélrozsdákkal továbbá a hálózatos levélfoltosággal és kalászfuzáriummal szemben jó-kiváló ellenállóságú ugyanakkor a lisztharmattal- és a szeptóriával szemben átlagos ellenálló képességet mutat.
Erősen szálkacsonkos kalászaiban tapasztalatok szerint átlagon felüli ezermag- és hektoliter tömegű továbbá pedig kedvező malmi paraméterekkel rendelkező árumag fejlődik. 

Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kérdés-Üzenet

Oszd meg velünk!