We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Cereals > Wheat > Hynvictus
Request for quotationDeliveryDelivery
I make it one of my favorite products
Product among favorites
Hynvictus

StátuszElőjegyezhető

Fajta neveHynvictus

Vetésidőősz

Érésidőközépérésű

Csávázáscsávázott

Szap. fokhibrid

Norma70-90 kg/ha

Ajánlástakarmány

Típustar

This product is now available for pre-order!

We will let you know as soon as it is available. To do this, please enter the quantity and click on the next button!

Kiszerelés: 10 milló csíra/megapack

megapack

I make it one of my favorite products

I'll send the reservation

Közép-korai kalászolású és érésű, kiemelkedően nagy termőképességű hibrid. Gyors fejlődési dinamika, széles vetésidő és tőszám-tolerancia jellemzi.
Erősen bokrosodó növények, jó fertilitású, szálkaszonkos kalászok, malmi adottságú szemterméssel. 

A HYNVICTUS olyan új típusú búzahibrid, amelyben a nemesítés során sikeres elődjeinek kedvező tulajdonságai kerültek egyesítésre. Ez az új hibrid a HYSTAR, HYWIN és a HYFI termésbiztonságát hordozza, melyet azoknál néhány nappal korábbi kalászolással, de azonos érésidővel teljesít. Sőt, a kedvező agronómiai tulajdonságok sorában a lehető legjobb technológiai alkalmazkodó képesség is nagy szerepet kapott. Ennek megfelelően a legfrissebb vetésidő kísérletek alátámasztják, hogy a HYNVICTUS jól alkalmazkodik az olykor megkésett vetésidőhöz, így vele tovább bővül azon búzahibridek sora, melyek az átlagosnál szélesebb vetésidő toleranciával rendelkeznek. 

A HYNVICTUS az átlagos és a kifejezetten nehéz körülmények legyőzhetetlen- és megbízható bajnoka. Figyelemre méltó produktivitását jól igazolják az üzemi kísérletekben- és a NÉBIH fajtaregisztrációs vizsgálataiban számos alkalommal a 10 olykor a 11 t/ha-os termésszintet is meghaladó több helyszínes stabil és versenyképes eredményei. A hibrid nagy produktivitását jelentősen megtámogatja a meghatározó betegségekkel szembeni jó ellenálló képességek összessége.

A HYNVICTUS állományai a tapasztalatok és a NÉBIH kórtani vizsgálatai alapján a tenyészidő előre haladtával is még látványosan egészségesek, tehát a hibrid jó és stabil kórtani csomaggal rendelkezik! 
A szár- és  levélrozsdákkal továbbá a hálózatos levélfoltosággal és kalászfuzáriummal szemben jó-kiváló ellenállóságú ugyanakkor a lisztharmattal- és a szeptóriával szemben átlagos ellenálló képességet mutat.
Erősen szálkacsonkos kalászaiban tapasztalatok szerint átlagon felüli ezermag- és hektoliter tömegű továbbá pedig kedvező malmi paraméterekkel rendelkező árumag fejlődik. 

30 év alatt a piacon

Border from here and beyond

Dinamikus növekedés

Expert customer service

72 órán belüli szállítás

We offer a solution

Széles választék

30 years in full swing

Message

Questions, messages? Share it with us!