Segíthetünk?
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Hynvictus

Státuszelőjegyezhető

Fajta neveHynvictus

Vetésidőőszi

Érésidőközépérésű

Csávázáscsávázott

Szap. fokhibrid

Norma70-90 kg/ha

Hasznosítástakarmány

Típustar

Ez a termék jelenleg csak előjegyezhető!

Amint rendelhető lesz, azonnal értesítünk. Ehhez kérjük, add meg mennyiséget és kattints a tovább gombra!

Kiszerelés: 10 milló csíra/megapack

megapack
Tovább

Közép-korai kalászolású és érésű, kiemelkedően nagy termőképességű hibrid. Gyors fejlődési dinamika, széles vetésidő és tőszám-tolerancia jellemzi.
Erősen bokrosodó növények, jó fertilitású, szálkaszonkos kalászok, malmi adottságú szemterméssel. 

A HYNVICTUS olyan új típusú búzahibrid, amelyben a nemesítés során sikeres elődjeinek kedvező tulajdonságai kerültek egyesítésre. Ez az új hibrid a HYSTAR, HYWIN és a HYFI termésbiztonságát hordozza, melyet azoknál néhány nappal korábbi kalászolással, de azonos érésidővel teljesít. Sőt, a kedvező agronómiai tulajdonságok sorában a lehető legjobb technológiai alkalmazkodó képesség is nagy szerepet kapott. Ennek megfelelően a legfrissebb vetésidő kísérletek alátámasztják, hogy a HYNVICTUS jól alkalmazkodik az olykor megkésett vetésidőhöz, így vele tovább bővül azon búzahibridek sora, melyek az átlagosnál szélesebb vetésidő toleranciával rendelkeznek. 

A HYNVICTUS az átlagos és a kifejezetten nehéz körülmények legyőzhetetlen- és megbízható bajnoka. Figyelemre méltó produktivitását jól igazolják az üzemi kísérletekben- és a NÉBIH fajtaregisztrációs vizsgálataiban számos alkalommal a 10 olykor a 11 t/ha-os termésszintet is meghaladó több helyszínes stabil és versenyképes eredményei. A hibrid nagy produktivitását jelentősen megtámogatja a meghatározó betegségekkel szembeni jó ellenálló képességek összessége.

A HYNVICTUS állományai a tapasztalatok és a NÉBIH kórtani vizsgálatai alapján a tenyészidő előre haladtával is még látványosan egészségesek, tehát a hibrid jó és stabil kórtani csomaggal rendelkezik! 
A szár- és  levélrozsdákkal továbbá a hálózatos levélfoltosággal és kalászfuzáriummal szemben jó-kiváló ellenállóságú ugyanakkor a lisztharmattal- és a szeptóriával szemben átlagos ellenálló képességet mutat.
Erősen szálkacsonkos kalászaiban tapasztalatok szerint átlagon felüli ezermag- és hektoliter tömegű továbbá pedig kedvező malmi paraméterekkel rendelkező árumag fejlődik. 

Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Személyre szabott megoldást keresel? Oszd meg velünk! Várjuk észrevételeidet az oldalunkkal kapcsolatban is. Minden építő jellegű javaslatot szívesen fogadunk.