We can help?
Subscribe to newsletter
Primaq - Prima Mag

We are glad you would like to subscribe to our newsletter. Get first-hand information about our promotions and news!

Home page > Seeds > Cereals > Wheat > KWS Farinelli
Request for quotationDeliveryDelivery
I make it one of my favorite products
Product among favorites
KWS Farinelli

StátuszElőjegyezhető

Fajta neveKWS Farinelli

Vetésidőősz

Érésidőkorai

Csávázáscsávázott

Szap. fokII. fok

Norma180-220 kg/ha

Ajánlásmalmi

Típustar

This product is now available for pre-order!

We will let you know as soon as it is available. To do this, please enter the quantity and click on the next button!

Kiszerelés: 50 kg/zsák

kg

I make it one of my favorite products

I'll send the reservation

A FARINELLI kifejezetten korai típusú, tar kalászú, intenzív termesztés technológia mellett nagy szemtermésre és egyben stabil malmi minőségre képes őszi búzafajta.

Jellemzők:

  • a magas terméspotenciál és malmi minőség ideális kombinációja
  • korai, - közép-korai szárba indulás,
  • korai kalászhányás és érés
  • szalmája közepes magasságú (SIRTAKI fajtánál magasabb)
  • megdőlésre nem hajlamos
  • jó bokrosodó képesség
  • kitűnő télállóság
  • kórtani tulajdonságai kiegyensúlyozottak, egészséges levélzetét a teljes érés végéig megőrzi
  • levélzete, szára a SIRTAKI-hoz képest világosabb színű
  • magas sárga rozsda elleni tolerancia jellemzi
  • fuzáriumra és szeptóriás levélfoltosságra nem érzékeny
  • lisztharmatra közepesen érzékeny

Beltartalmi paraméterek:

  • sütőipari értéke ideális B1/ A2
  • malmi minőségű fehérje tartalom (12-14%)
  • közepes-magas sikértartalom (24-32%)
  • magas hektoliter súly (78-80 kg/hl)
  • magas esésszám (260-300 sec)
  • magas W-érték (átlag 280)
  • alacsony P/L (átlag 0,6)
  • paraméterei állandóak és megbízhatóan stabilak

30 év alatt a piacon

Border from here and beyond

Dinamikus növekedés

Expert customer service

72 órán belüli szállítás

We offer a solution

Széles választék

30 years in full swing

Message

Questions, messages? Share it with us!