Segíthetünk?
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
SU Hylona

Státuszelőjegyezhető

Fajta neveSU Hylona

Vetésidőőszi

Érésidőközépkorai

Csávázáscsávázott

Szap. fokhibrid

Norma70-90 kg/ha

Hasznosításstakarmány

Típushatsoros

Ez a termék jelenleg csak előjegyezhető!

Amint rendelhető lesz, azonnal értesítünk. Ehhez kérjük, add meg mennyiséget és kattints a tovább gombra!

Kiszerelés: 10 milló csíra/megapack

megapack
Tovább

Középkorai érésű, nagy kompenzációs képességű, kiemelkedő produktivitású hibridárpa. Széles vetésidő- és tőszám optimummal rendelkezik. Kiváló általános betegségtolerancia, kimagasló aszálytűrés, nagyfokú évjárat-stabilitás jellemzi.
Kimagasló télálló-képességge és szárazságtűrése garanciát jelent a közép-korai érésidő határon elhelyezkedő nagy stabilitású terméspotenciáljának. Az SU HYLONA a legkiválóbb kompenzációs képességgel rendelkezik a tapasztalatok szerint.

Gyors fejlődési dinamika, a kiváló regenerációs képesség, továbbá nagy bokrosodási potenciál és a produktív nagy méretű kalászok jellemzik. Termőképessége a legintenzívebb termelési körülmények közepette hasznosítható igazán.
Az SU HYLONA levélegészségi állapota kiváló, amely megteremti az alapjait a nagy termőképesség kifejeződésének. Ennek az árpahibridnek kiváló az agronómiai tűrőképessége, hiszen a megkésett - októberi - vetésekben is jól fejlődik, azaz a hibridárpák között a fajtákat is megszégyenítő széles vetésidő intervallummal rendelkezik. Szeptemberi vetésben, jó kelési feltételek közepette nagy biztonsággal vethető. Intenzíven fejlődő állományai meghálálják a jól időzített tavaszi növekedés szabályzó (szárszilárdítók) alkalmazását.

Az SU HYLONA a kiugróan jó takarmányozási értékkel rendelkező (magas fehérje tartalom) és csúcsra járatott őszi árpa termesztés meghatározó termelési alapja.

Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Személyre szabott megoldást keresel? Oszd meg velünk! Várjuk észrevételeidet az oldalunkkal kapcsolatban is. Minden építő jellegű javaslatot szívesen fogadunk.