Segíthetünk?
SU Hylona

MegnevezésSU Hylona

Érésidőközépkorai

Vetésidőőszi

Csávázáscsávázott

Szap. fokhibrid

Norma70-90 kg/ha

Ajánlástakarmány

Típushatsoros

Státuszrendelhető

Szeretnéd tudni mennyibe kerül?

Először válassz kiszerelést, majd add meg a mennyiséget!

megapack
Megnézem az árat

Ez a termék jelenleg csak előjegyezhető. Amint rendelhető lesz, azonnal értesítünk. Ehhez kérjük, add meg az adataidat!

Termék neveKiszerelésMennyiség
Megadom az adataimat
Nettó egységárBruttó egységárKiszerelésMennyiségBruttó összesen
Kosárba teszem

Ennél a mennyiségnél már olyan árat ajánlunk neked, amivel sokkal jobban jársz!

Termék neveKiszerelésMennyiség
Ajánlatot kérek

Középkorai érésű, nagy kompenzációs képességű, kiemelkedő produktivitású hibridárpa. Széles vetésidő- és tőszám optimummal rendelkezik. Kiváló általános betegségtolerancia, kimagasló aszálytűrés, nagyfokú évjárat-stabilitás jellemzi.
Kimagasló télálló-képességge és szárazságtűrése garanciát jelent a közép-korai érésidő határon elhelyezkedő nagy stabilitású terméspotenciáljának. Az SU HYLONA a legkiválóbb kompenzációs képességgel rendelkezik a tapasztalatok szerint.

Gyors fejlődési dinamika, a kiváló regenerációs képesség, továbbá nagy bokrosodási potenciál és a produktív nagy méretű kalászok jellemzik. Termőképessége a legintenzívebb termelési körülmények közepette hasznosítható igazán.
Az SU HYLONA levélegészségi állapota kiváló, amely megteremti az alapjait a nagy termőképesség kifejeződésének. Ennek az árpahibridnek kiváló az agronómiai tűrőképessége, hiszen a megkésett - októberi - vetésekben is jól fejlődik, azaz a hibridárpák között a fajtákat is megszégyenítő széles vetésidő intervallummal rendelkezik. Szeptemberi vetésben, jó kelési feltételek közepette nagy biztonsággal vethető. Intenzíven fejlődő állományai meghálálják a jól időzített tavaszi növekedés szabályzó (szárszilárdítók) alkalmazását.

Az SU HYLONA a kiugróan jó takarmányozási értékkel rendelkező (magas fehérje tartalom) és csúcsra járatott őszi árpa termesztés meghatározó termelési alapja.
 

Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kérdés-Üzenet

Oszd meg velünk!