Segíthetünk?
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Ultrasol 9-12-36

Státuszelfogyott

Termék neveUltrasol 9-12-36

Összetétel3,5MgO+TE

Jellemzőkristályos/kék

Felhasználáscsepegtető öntözéshez

Ez a termék sajnos jelenleg elfogyott!

Ne csüggedj, hiszen a kínálat bőséges. Reméljük, hogy a szűrők segítségével könnyen megtalálod a helyettesítő terméket!

100%-ban víz oldható, kristályos szerkezetű öntöző műtrágya.

Az Ultrasol műtrágyák mindegyike 6 féle mikroelemet tartalmaz ( Fe, Zn, Mn, Cu, B, Mo). Vas, Cink, Mangán, Réz kelatizált formában, mindemellett a vas további EDDHA kötésben is megtalálható a műtrágyáinkban. Ez optimalizálja az oldhatóságot, és felvehetőséget a talajoldatból, ami kulcsfontosságú az ásványi anyagok felvételéhez a növények számára.
Az Ultrasol NPK formulái szinte valamennyi kijuttatási módszerrel alkalmazható: csepegtető tápoldatozással, szórófejeken keresztül, lineár öntözéssel, vagy lombtrágyázással. 

Az Ultrasol NPK formulái szinte valamennyi kijuttatási módszerrel alkalmazható, csepegtető tápoldatozással, szórófejeken keresztül, lineár öntözéssel, vagy lombtrágyázással.

Az Ultrasol teljes körű vízoldható tápanyag utánpótlási megoldást kínál a növények fenológiai fázisának megfelelően, magában foglalva mind a makro, mind a mikroelemeket, amelyek hozzájárulnak a hatékony tápanyag-felvételhez.
Az Ultrasol termékek kristályos finomszemcsés állagúak, melyek gyorsan oldódnak vízben.  Az összes Ultrasol NPK klór, nátrium, és nehézfém mentes.
Az Ultrasol mind tisztaságban, mind felhasználhatóságban, mind pedig megjelenésében kiemelkedő terméknek számít a piacon elérhető termékek között.

Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Személyre szabott megoldást keresel? Oszd meg velünk! Várjuk észrevételeidet az oldalunkkal kapcsolatban is. Minden építő jellegű javaslatot szívesen fogadunk.