Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

Kezdőoldal > Tápanyagok > Kertészeti műtrágyák
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Kertészeti műtrágyák

A kertészeti műtrágyák a fontos tápanyagokat a növények számára jól hasznosítható formában, ásványi anyagokként tartalmazzák. A megfelelő hatóanyagok kiválasztása és a talajnak megfelelő kijuttatási mód lehetővé teszi, hogy a növény fejlődésének segítésén túl a talaj állapotán is javítsunk. A növények tápanyagigényét nagyon pontosan elégíti ki a megfelelően megválasztott műtrágya, ezért ezzel a módszerrel elérhető, hogy a hatóanyagok hasznosulása és megtérülése a lehető legkedvezőbb legyen. Kiváló minőségű kertészeti műtrágyáinkat széles kínálatból választhatod ki annak érdekében, hogy igényeidnek a leginkább megfeleljenek.

A kertészeti műtrágyák a fontos tápanyagokat a növények számára jól hasznosítható formában, ásványi anyagokként tartalmazzák.

Tovább a részletekre

Minden gazdálkodó számára elsőrendű feladat a kiváló minőségű és mennyiségű termény termesztése, ehhez pedig nélkülözhetetlen lépés, hogy a gazda ellássa a növényeket a nekik szükséges tápanyagokkal, a növények teljes fejlődése során. 

Starter műtrágya

A professzionális növénytermesztés első lépése a starter műtrágyázás alkalmazása, hisz mindenki tudja, hogy jó kezdet nélkül nem érhető el a kitűzött cél. A sikerhez vezető úton a starter műtrágyázással egy nagyon fontos lépést teszünk. A vetés során a starter műtrágyát a vetőmag közvetlen közelébe juttatjuk, amiben a megfelelő makro-, mezo- és mikroelemek könnyen hasznosíthatók a mag számára. A starter műtrágya szükségszerűen magas foszfortartalommal bír, és a megfelelő tápanyagok jelenléte révén támogatja a növény fejlődését már a kezdetektől. 

Kristályos öntöző műtrágya

A vízben 100%-osan oldható kristályos szerkezetű öntöző műtrágyáink akár csepegtető tápoldatozással, szórófejjel, lineár öntözéssel vagy akár lombtrágyázással is használhatók. A kristályos öntöző műtrágyák 6 különböző mikroelemmel segítik a növények fejlődését, miközben klórtól, nátriumtól és nehézfémektől mentesek. Optimális oldhatóság és a talajoldatból történő felvétel jellemzi.

Mindezeknek a pozitív tulajdonságoknak köszönhetően olyan kiemelkedő termékekről beszélhetünk, amik támogatják a gazdákat abban, hogy elérjék céljaikat, a bőven termő egészséges növényeket és a kiváló minőségű terményeket.

Nitrifikációgátló műtrágya

A komplex vízoldható, nitrifikációgátlással rendelkező műtrágyáink csepegtető öntözéssel használhatóak, és számtalan kiemelkedő tulajdonságuk révén támogatják a növénytermesztést. A nitrogén-kimosódás mértékének csökkentésével hatóanyag-megtakarítás valósul meg. Vízben teljesen és gyorsan feloldódó tápanyagokkal és a növény egyes fejlődésszakaszaira, illetve a különböző fejlődési szakaszok során fellépő igényekre gyártott, mindig az adott szakasznak megfelelő optimális összetétellel rendelkezik. A magas tápanyagtartalom a műtrágyában alacsony sótartalommal párosul. Kedvező tulajdonságai a gyökérzóna savanyítása, valamint az öntözőrendszer tisztítása is. Szemcsemérete egyenletes, és kelátos mikroelemek segítségével biztosítja a növények számára a gyors és hatékony tápanyagfelvételt.

Kertészeti műtrágyák a Primagtól

Komplex vízoldható műtrágyáinkat valamennyi szántóföldi és kertészeti növény neveléséhez, termesztéséhez ajánljuk, legyen szó akár tápoldatos starter műtrágyázásról, akár fejtrágyázásról.

A Primag mindig megbízható és magas minőségű termékeivel, szakmai tudásának legjavával támogatja a gazdák sikerét, mert ezt a sikert a sajátjának is tekinti. A Primag szakmai támogatásával és a növénytermesztéshez szükséges minden hozzávaló legmagasabb minőségének biztosításával, szakszerű gazdálkodás mellett garantált a siker. 

Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Blog
Hírlevél feliratkozás

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!