Segíthetünk?
Kezdőoldal > Tápanyagok > Kertészeti műtrágyák
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Kertészeti műtrágyák

A kertészeti műtrágyák a fontos tápanyagokat a növények számára jól hasznosítható formában, ásványi anyagokként tartalmazzák. A megfelelő hatóanyagok kiválasztása és a talajnak megfelelő kijuttatási mód lehetővé teszi, hogy a növény fejlődésének segítésén túl a talaj állapotán is javítsunk. A növények tápanyagigényét nagyon pontosan elégíti ki a megfelelően megválasztott műtrágya, ezért ezzel a módszerrel elérhető, hogy a hatóanyagok hasznosulása és megtérülése a lehető legkedvezőbb legyen. Kiváló minőségű kertészeti műtrágyáinkat széles kínálatból választhatod ki annak érdekében, hogy igényeidnek a leginkább megfeleljenek.

A kertészeti műtrágyák a fontos tápanyagokat a növények számára jól hasznosítható formában, ásványi anyagokként tartalmazzák.

Tovább a részletekre

Minden gazdálkodó számára elsőrendű feladat a kiváló minőségű és mennyiségű termény termesztése, ehhez pedig nélkülözhetetlen lépés, hogy a gazda ellássa a növényeket a nekik szükséges tápanyagokkal, a növények teljes fejlődése során. 

Starter műtrágya

A professzionális növénytermesztés első lépése a starter műtrágyázás alkalmazása, hisz mindenki tudja, hogy jó kezdet nélkül nem érhető el a kitűzött cél. A sikerhez vezető úton a starter műtrágyázással egy nagyon fontos lépést teszünk. A vetés során a starter műtrágyát a vetőmag közvetlen közelébe juttatjuk, amiben a megfelelő makro-, mezo- és mikroelemek könnyen hasznosíthatók a mag számára. A starter műtrágya szükségszerűen magas foszfortartalommal bír, és a megfelelő tápanyagok jelenléte révén támogatja a növény fejlődését már a kezdetektől. 

Kristályos öntöző műtrágya

A vízben 100%-osan oldható kristályos szerkezetű öntöző műtrágyáink akár csepegtető tápoldatozással, szórófejjel, lineár öntözéssel vagy akár lombtrágyázással is használhatók. A kristályos öntöző műtrágyák 6 különböző mikroelemmel segítik a növények fejlődését, miközben klórtól, nátriumtól és nehézfémektől mentesek. Optimális oldhatóság és a talajoldatból történő felvétel jellemzi.

Mindezeknek a pozitív tulajdonságoknak köszönhetően olyan kiemelkedő termékekről beszélhetünk, amik támogatják a gazdákat abban, hogy elérjék céljaikat, a bőven termő egészséges növényeket és a kiváló minőségű terményeket.

Nitrifikációgátló műtrágya

A komplex vízoldható, nitrifikációgátlással rendelkező műtrágyáink csepegtető öntözéssel használhatóak, és számtalan kiemelkedő tulajdonságuk révén támogatják a növénytermesztést. A nitrogén-kimosódás mértékének csökkentésével hatóanyag-megtakarítás valósul meg. Vízben teljesen és gyorsan feloldódó tápanyagokkal és a növény egyes fejlődésszakaszaira, illetve a különböző fejlődési szakaszok során fellépő igényekre gyártott, mindig az adott szakasznak megfelelő optimális összetétellel rendelkezik. A magas tápanyagtartalom a műtrágyában alacsony sótartalommal párosul. Kedvező tulajdonságai a gyökérzóna savanyítása, valamint az öntözőrendszer tisztítása is. Szemcsemérete egyenletes, és kelátos mikroelemek segítségével biztosítja a növények számára a gyors és hatékony tápanyagfelvételt.

Kertészeti műtrágyák a Primagtól

Komplex vízoldható műtrágyáinkat valamennyi szántóföldi és kertészeti növény neveléséhez, termesztéséhez ajánljuk, legyen szó akár tápoldatos starter műtrágyázásról, akár fejtrágyázásról.

A Primag mindig megbízható és magas minőségű termékeivel, szakmai tudásának legjavával támogatja a gazdák sikerét, mert ezt a sikert a sajátjának is tekinti. A Primag szakmai támogatásával és a növénytermesztéshez szükséges minden hozzávaló legmagasabb minőségének biztosításával, szakszerű gazdálkodás mellett garantált a siker. 

Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Személyre szabott megoldást keresel? Oszd meg velünk! Várjuk észrevételeidet az oldalunkkal kapcsolatban is. Minden építő jellegű javaslatot szívesen fogadunk.

Blog
Hírlevél feliratkozás

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!