Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

Kezdőoldal > Műszaki termékek > IBC > 1000 Földelt EX50 ADR
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
1000 Földelt EX50 ADR

StátuszRendelhető

Termék neve1000 Földelt EX50 ADR

Ajánlásbenzin

MárkaPiusi

Kiszerelés: db

Nettó: 150 000.00 Ft/db

Bruttó: 190 500 Ft/db

db
Tovább

Poly Ex 1000 literes ADR tartály NW 150 (antisztatikus kialakítású, benzinre)

Az ADR tartályok a veszélyes áruk vasúton, közúton, vízen való tökéletes szállítási biztonságát garantálják. Valamennyi általunk forgalmazott ADR tartály rendelkezik UN31HAI/Y/D/BAM engedéllyel.

Ezek az engedélyek a GGVS/ADR A.6. a GGVE/RID A. IV és a GGSee/IMDG Code 26.1/5 irányelvei szerinti veszélyes anyagok szállítására érvényesek.

A HDPE műanyagból készült - engedélyezett - nagyméretű csomagolóeszköz kombinációk (ADR konténer) a jogszabály 5. fejezete szerinti kialakításának és felszerelésének megfelelően és az alábbi számok alatti vegyi anyagokhoz alkalmazható, mindaddig, míg a tartály anyagát és szerelvényeit a különböző vegyi anyagok nem támadják jobban, mint a vizsgálathoz alkalmazott szabvány folyadékok, víz, salétromsav 55 %-os, nedvesítőszer oldatok 5 % (ecetsav helyett), N-butyl-acetát és szénhidrogén keverék (megfelelő a White-spirit). Az összeférhetőségi vizsgálat alapján az ADR tartályban szállított folyadékok sűrűsége legfeljebb 1,9 kg/dm3 és gőznyomása - 50 Co-on legfeljebb - 110 kPa lehet.

Töltésnél, szállításnál illetve tárolásnál az alábbi folyadékok hőmérséklete: ha p< 1,2 kg/dm3 , akkor maximum 50Co ha p> 1,2 kg/dm3 , akkor maximum 40Co  lehet.

A tartályokat műbizonylattal együtt adjuk át.

A  műanyag tartályok 5 évig használhatók közúti szállításra a gyártásuktól számítva, ha a 2,5 évente esedékes felülvizsgálatokat elvégezték rajtuk.

Garancia: a komplett berendezésre 3 év teljeskörű (kivéve kopó alkatrészek), míg a tartályra 1 év általános garancia.

Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!