Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás

Blog

Blogunk ugyanolyan felépítésű, mint a katalógusok oldala, tehát nem csak tartalmas, hanem nagyon mutatós is. Cikkeinkben csak ellenőrzött, valós információkat közlünk, mert büszkék vagyunk a csapatunk szakmai felkészültségére és cégünk 3 évtized alatt összegyűjtött tapasztalataira, amelyekből minél többet igyekszünk átadni az érdeklődőknek. Ebben a menüpontban időrendi sorrendben található szakmai írások között böngészhetsz az általunk fontosnak tartott aktuális témák között. A közzétett új írásokat a posztolással egy időben hírlevélben mindig kiküldjük az e-mail-címedre. 

Blogunk ugyanolyan felépítésű, mint a katalógusok oldala, tehát nem csak tartalmas, hanem nagyon mutatós is. 

Tovább a részletekre
Szarvaskerep
A szarvaskerep főleg a gyepek növénytársulásában jelentős évelő, pillangós takarmánynövény.
Lóbab
A lóbab vagy takarmánybab értékes, régi kultúrnövény. Termesztésére főleg a mérsékeltebb klímájú területek alkalmasak.
Gyeptermesztés
A gyephasznosítás szerint a legelőket csak legeltetéssel, a kaszálókat csak kaszálással, a réteket pedig mindkét formában használjuk.
Csicseriborsó termesztéstechnológiája
Előveteményre nem igényes, jó előveteménye az őszi kalászosoknak, ezért könnyen vetésforgóba illeszthető.
Kis burgonya ABC
A burgonyákat főzési típusonkét is csoportosíthatjuk: A, B, C
Oltott lucerna
A technológia lényege, hogy a Rhizobiumot, Mycorrhizát és tápláló alkotóelemeket tartalmazó szer aktív bevonatot képez a vetőmag felületén.
NPPL - a FIX und FERTIG technológia
Egyedülálló technológia! A szója vetőmagok a legmagasabb élő koncentrációt elérő, rizóbium kultúrával készre kezelve kerülnek forgalomba.
Tudja mi az a deflektor?
A vetőmagcsávázás célzott növényvédelmi eljárás, amely során a növényvédőszerekben (csávázószerekben) lévő hatóanyagok közvetlenül célfelületre kerülnek.
Őszi keveréktakarmányok
A keveréktakarmányok jelentősége elsősorban a folyamatos zöldtakarmányozás biztosításában van.
Búza növénytermesztése
A világ egyik legértékesebb és legnagyobb területen termesztett gabonaféléje a búza, vetésterülete 245-250 millió hektár körül van a világon.
Zöldtrágyázás előnyei
Legismertebb zöldtrágyanövényeink: mustár, olajretek, facélia, pohánka, bíborhere, takarmányrepce és ezek keverékei.
Az olaszperje termesztés-technológiája
Az olaszperje vetéséhez jól előkészített, kellően ülepedett, beérett, nyirkos magágy szükséges.
12345678

Az információ érték. De hasznát csak akkor vesszük, ha a hír vagy bármi más aktuális tudnivaló igaz, és idejében el is jut hozzánk. Minden tiszteletünk a szakkönyvíróké, de azt látjuk, hogy jó néhány információ már a könyvek megjelenésének idejére elavulhat. Többek között ezért értékelődött fel a digitális úton fellelhető tudás, hiszen az online térben könnyű naprakész információkat közölni és olvasni is. 

Ne felejtsétek el, hogy adott a kétoldalú kapcsolat lehetősége is. Mi olyan írásokat posztoltunk, illetve tervezünk megjelentetni, amelyekről tudjuk, hogy hasznosak lehetnek a gazdáknak: fontos és aktuális szakmai témákat, nagyüzemi mezőgazdasági termények leírását és termesztési technológiáját, technikai újdonságokat vagy akár új jogszabályok ismertetését. Arra bátorítunk, hogy írjátok meg nekünk, milyen téma érdekel benneteket, és ígérjük, hogy blogunk szerkesztésekor figyelembe vesszük a kívánságaitokat. Szívesen fogadunk hiteles blogcikkeket is, ha közkinccsé akarjátok tenni a tudásotokat, tapasztalataitokat, eredményeiteket. Célunk, hogy a blog menüben minél több hasznos információval szolgáljunk - olyannal, ami megkönnyíti a hétköznapjaitokat.Hírlevél feliratkozás

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

30 év alatt a piacon
Dinamikus növekedés
72 órán belüli szállítás
Széles választék
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!