Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás

Blog

Blogunk ugyanolyan felépítésű, mint a katalógusok oldala, tehát nem csak tartalmas, hanem nagyon mutatós is. Cikkeinkben csak ellenőrzött, valós információkat közlünk, mert büszkék vagyunk a csapatunk szakmai felkészültségére és cégünk 3 évtized alatt összegyűjtött tapasztalataira, amelyekből minél többet igyekszünk átadni az érdeklődőknek. Ebben a menüpontban időrendi sorrendben található szakmai írások között böngészhetsz az általunk fontosnak tartott aktuális témák között. A közzétett új írásokat a posztolással egy időben hírlevélben mindig kiküldjük az e-mail-címedre. 

Blogunk ugyanolyan felépítésű, mint a katalógusok oldala, tehát nem csak tartalmas, hanem nagyon mutatós is. 

Tovább a részletekre
Magvas gondolatok a vetés előtt
A vetőmag maga az élet, a gazdálkodás alapja. Különösen fontos, hogy a lehető legjobb minőségű vetőmagot szerezzék be a gazdálkodók.
Megéri az árát a fémzárolt vetőmag
Csak fémzárolt vetőmag használata esetén veheti biztosra, hogy a kivetett vetőmagok legalább 85%-a kicsírázik.
Zöldtrágyázás jelentősége
A zöldtrágya kifejezetten erre a célra vetett, nagy biomassza tömegű növényfajok talajba dolgozását, egyfajta helyben megtermelt szerves trágyát jelent.
A zöldtrágya és a zöldugar jelentősége és alkalmazása
A zöldugar és a zöldtrágyázás alkalmazásának hasonló céljai vannak. Mindkettővel elősegíthető a talaj regenerálódása, termékenységének fenntartása.
Gyeptelepítési tanácsok
A megfelelő fűmag keverék kiválasztásához alapvetően területünk természetes adottságait, illetve a tervezett igénybevételt kell figyelembe vennünk.
Pohánka termesztése
Kettős termesztés: rövid tenyészideje alkalmassá teszi másodvetésű növénynek, de fővetésben is termeszthető.
Tavaszi borsó termesztése
VetésváltásA borsó tavaszi vetésű növényként igen jól beilleszthető a vetésváltásba. A borsó elővetemény értéke a legtöbb...
Paraméterek
A vetőmag mennyiség kiszámításához szükséges paraméterek fajonként, egy helyen!
Őszi takarmányborsó
Az őszi takarmány borsó jelentősége az őszi keveréktakarmányok között van.
Takarmányrepce, mint zöldtrágya
Zöldtrágya értéke az olajretekhez hasonlóan igen magas, nagyon jó hatású köztesnövény.
Vöröshere
A vöröshere a lucerna után a második legértékesebb pillangós virágú szálas takarmány­növényünk. Hazánkban a Dunántúlon és az...
Szója - termesztés technológia
A szója sokoldalúan hasznosítható hüvelyes növény. A hüvelyesek közül az egyik leg­értékesebb növényünk.
12345678

Az információ érték. De hasznát csak akkor vesszük, ha a hír vagy bármi más aktuális tudnivaló igaz, és idejében el is jut hozzánk. Minden tiszteletünk a szakkönyvíróké, de azt látjuk, hogy jó néhány információ már a könyvek megjelenésének idejére elavulhat. Többek között ezért értékelődött fel a digitális úton fellelhető tudás, hiszen az online térben könnyű naprakész információkat közölni és olvasni is. 

Ne felejtsétek el, hogy adott a kétoldalú kapcsolat lehetősége is. Mi olyan írásokat posztoltunk, illetve tervezünk megjelentetni, amelyekről tudjuk, hogy hasznosak lehetnek a gazdáknak: fontos és aktuális szakmai témákat, nagyüzemi mezőgazdasági termények leírását és termesztési technológiáját, technikai újdonságokat vagy akár új jogszabályok ismertetését. Arra bátorítunk, hogy írjátok meg nekünk, milyen téma érdekel benneteket, és ígérjük, hogy blogunk szerkesztésekor figyelembe vesszük a kívánságaitokat. Szívesen fogadunk hiteles blogcikkeket is, ha közkinccsé akarjátok tenni a tudásotokat, tapasztalataitokat, eredményeiteket. Célunk, hogy a blog menüben minél több hasznos információval szolgáljunk - olyannal, ami megkönnyíti a hétköznapjaitokat.Hírlevél feliratkozás

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

30 év alatt a piacon
Dinamikus növekedés
72 órán belüli szállítás
Széles választék
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!