Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

AjánlatkérésKiszállításKiszállítás

Blog

Blogunk ugyanolyan felépítésű, mint a katalógusok oldala, tehát nem csak tartalmas, hanem nagyon mutatós is. Cikkeinkben csak ellenőrzött, valós információkat közlünk, mert büszkék vagyunk a csapatunk szakmai felkészültségére és cégünk 3 évtized alatt összegyűjtött tapasztalataira, amelyekből minél többet igyekszünk átadni az érdeklődőknek. Ebben a menüpontban időrendi sorrendben található szakmai írások között böngészhetsz az általunk fontosnak tartott aktuális témák között. A közzétett új írásokat a posztolással egy időben hírlevélben mindig kiküldjük az e-mail-címedre. 

Blogunk ugyanolyan felépítésű, mint a katalógusok oldala, tehát nem csak tartalmas, hanem nagyon mutatós is. 

Tovább a részletekre
Biostimulátorok
A biostimulátorok bioaktív összetevőket tartalmazó szerves anyagokból nyert kivonatok.
Minőség és garancia
Az Európai Unió minden országában, így hazánkban is az ellenőrző rendszer részeként tanúsító szervezetek működnek.
Popcorn termesztéstechnológia
A minőségi áru előállításához jó fajta, jó technológia és gyakorlat kell. Az időjárás is nagymértékben befolyásolja a végterméket minőség és mennyiség tekintetében.
Zab termesztése
Ha a zab kukorica vagy más kapásnövény után következik, a talajt gyakran szántás nélkül, tárcsázással vagy boronával készítjük elő.
Zöldítés - Zöldtrágyázás
A zöldítés legegyszerűbb módja az ökológiai másodvetés, a zöldtrágyázás.
Olajtök termesztéstechnológia
A maghéj nélküli tök érett magjából nyert zsírosolaj kiváló gyógyhatású a különböző gyulladásos folyamatokra, prosztata betegségekre. Magas E-vitamin tartalma következtében roboráló hatással is rendelkezik.
Miért a HiCoat technológiát
A két komponensből áll HiCoat? oltószer egyik része a HiCoat? oltópor, amely nagy hatékonyságú Rhizobium japonicum baktériumtörzset tartalmaz. Másik része a HiCoat? Adhesive kopolimer ragasztóanyag.
Hibridbúza vetésnorma - a kevesebb gyakran több
Mennyire csökkenthető hibridbúza esetén a vetési norma és milyen az ennek megfelelő, gazdaságilag is optimális állománykezelési stratégia?
Mire jó a meszezés?
A talaj termőképesség-fenntartásának, növelésének és a magasabb színvonalú növénytermesztésnek egyik fontos eleme a kalciumot kis mennyiségben tartalmazó, savanyú talajok meszezése.
Mi az a keverési igazolás?
Ez azt jelenti, hogy a keverék összetevői külön-külön fémzároltak, maga a keverék nem.
LUCERNA termesztés technológia
A lucerna felhasználható zöldtakarmányozásra, szénakészítésre, erjesztéses tartósításra (silózásra), valamint ipari feldolgozásra.
Starter műtrágyázás jelentősége
A mezőgazdasági gazdálkodók egyre nagyobb hangsúlyt helyeznek napjainkban a talaj makro-, mezo- és mikroelemekkel történő tápanyag utánpótlására.
12345678

Az információ érték. De hasznát csak akkor vesszük, ha a hír vagy bármi más aktuális tudnivaló igaz, és idejében el is jut hozzánk. Minden tiszteletünk a szakkönyvíróké, de azt látjuk, hogy jó néhány információ már a könyvek megjelenésének idejére elavulhat. Többek között ezért értékelődött fel a digitális úton fellelhető tudás, hiszen az online térben könnyű naprakész információkat közölni és olvasni is. 

Ne felejtsétek el, hogy adott a kétoldalú kapcsolat lehetősége is. Mi olyan írásokat posztoltunk, illetve tervezünk megjelentetni, amelyekről tudjuk, hogy hasznosak lehetnek a gazdáknak: fontos és aktuális szakmai témákat, nagyüzemi mezőgazdasági termények leírását és termesztési technológiáját, technikai újdonságokat vagy akár új jogszabályok ismertetését. Arra bátorítunk, hogy írjátok meg nekünk, milyen téma érdekel benneteket, és ígérjük, hogy blogunk szerkesztésekor figyelembe vesszük a kívánságaitokat. Szívesen fogadunk hiteles blogcikkeket is, ha közkinccsé akarjátok tenni a tudásotokat, tapasztalataitokat, eredményeiteket. Célunk, hogy a blog menüben minél több hasznos információval szolgáljunk - olyannal, ami megkönnyíti a hétköznapjaitokat.Hírlevél feliratkozás

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

30 év alatt a piacon
Dinamikus növekedés
72 órán belüli szállítás
Széles választék
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!