Segíthetünk?
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás

Blog

Blogunk ugyanolyan felépítésű, mint a katalógusok oldala, tehát nem csak tartalmas, hanem nagyon mutatós is. Cikkeinkben csak ellenőrzött, valós információkat közlünk, mert büszkék vagyunk a csapatunk szakmai felkészültségére és cégünk 3 évtized alatt összegyűjtött tapasztalataira, amelyekből minél többet igyekszünk átadni az érdeklődőknek. Ebben a menüpontban időrendi sorrendben található szakmai írások között böngészhetsz az általunk fontosnak tartott aktuális témák között. A közzétett új írásokat a posztolással egy időben hírlevélben mindig kiküldjük az e-mail-címedre. 

Blogunk ugyanolyan felépítésű, mint a katalógusok oldala, tehát nem csak tartalmas, hanem nagyon mutatós is. 

Tovább a részletekre
SYSTIVA - Új csávázási technológia
Újdonság - Systiva az első vetőmagra csávázott kalászos lombvédelmi kezelés.
Zöldítés-Támogatás-Kötelezettségek
Fontos, hogy a zöldítés támogatás kifizetéséhez több feltétel teljesítése szükséges!
Cirok, szudánifű
A takarmánycirkok értékes, szárazságtűrő takarmánynövények, ezért jelentőségük a száraz jellegű, vagy időszakosan szárazságra hajlamos területek takar­mány­termesztésében van.
Vetőmagkezelési eljárások
Csávázás során a vetőmagokat valamilyen kémiai anyaggal kezelik, hogy a mag felületén lévő vagy a talajból fertőző kártevők és kórokozók kártételét megelőzzük.
A tőzegekről röviden
A tőzegek növényi eredetű, üledékes talajképző anyagok, amelyek vizes és levegőtlen körülmények között, hosszabb időn keresztül, biológiai, kémiai és fizikai folyamatok eredményeként keletkeznek.
IBC kisokos
Az IBC tartály az egyik legpraktikusabb tárolási megoldás, hiszen kedvező ára mellett nagyon széles körben lehet felhasználni.
EXPRESS toleráns technológia
A technológia legnagyobb előnye az, hogy lehetőségünk van olyan gyomok ellen védekezni, amelyek ellen eddig nem vagy nagyon nehezen lehetett védekezni.
Biostimulátorok
A biostimulátorok bioaktív összetevőket tartalmazó szerves anyagokból nyert kivonatok.
Minőség és garancia
Az Európai Unió minden országában, így hazánkban is az ellenőrző rendszer részeként tanúsító szervezetek működnek.
Popcorn termesztéstechnológia
A minőségi áru előállításához jó fajta, jó technológia és gyakorlat kell. Az időjárás is nagymértékben befolyásolja a végterméket minőség és mennyiség tekintetében.
Zab termesztése
Ha a zab kukorica vagy más kapásnövény után következik, a talajt gyakran szántás nélkül, tárcsázással vagy boronával készítjük elő.
Zöldítés - Zöldtrágyázás
A zöldítés legegyszerűbb módja az ökológiai másodvetés, a zöldtrágyázás.
123456

Az információ érték. De hasznát csak akkor vesszük, ha a hír vagy bármi más aktuális tudnivaló igaz, és idejében el is jut hozzánk. Minden tiszteletünk a szakkönyvíróké, de azt látjuk, hogy jó néhány információ már a könyvek megjelenésének idejére elavulhat. Többek között ezért értékelődött fel a digitális úton fellelhető tudás, hiszen az online térben könnyű naprakész információkat közölni és olvasni is. 

Ne felejtsétek el, hogy adott a kétoldalú kapcsolat lehetősége is. Mi olyan írásokat posztoltunk, illetve tervezünk megjelentetni, amelyekről tudjuk, hogy hasznosak lehetnek a gazdáknak: fontos és aktuális szakmai témákat, nagyüzemi mezőgazdasági termények leírását és termesztési technológiáját, technikai újdonságokat vagy akár új jogszabályok ismertetését. Arra bátorítunk, hogy írjátok meg nekünk, milyen téma érdekel benneteket, és ígérjük, hogy blogunk szerkesztésekor figyelembe vesszük a kívánságaitokat. Szívesen fogadunk hiteles blogcikkeket is, ha közkinccsé akarjátok tenni a tudásotokat, tapasztalataitokat, eredményeiteket. Célunk, hogy a blog menüben minél több hasznos információval szolgáljunk - olyannal, ami megkönnyíti a hétköznapjaitokat.