Segíthetünk?
Hírlevél feliratkozás
Primaq - Prima Mag

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

Kezdőoldal > Blog > Pályázat beadási határidő közeleg!
AjánlatkérésKiszállításKiszállítás
Pályázat beadási határidő közeleg!

Ne hagyd ki a lehetőséget!

Több mint 10 pályázati felhívás és támogatási lehetőség válik aktuálissá a következő hetekben, kövesd figyelemmel velünk a lehetőségeket!

Vállalkozások versenyképességének növelése

 • Az OFA Nonprofit Kft. munkaerő-intenzitást növelő programjának célja, hogy a KKV-k intenzív kapacitásbővítő és technológiai fejlesztésének támogatása által elősegítse a szektor versenyképességének és termelékenységének növelését. A pályázat beadási határideje: 2021. március 2.
   

Öntözésfejlesztés

 • Az öntözési közösségeket támogató pályázati felhívás önkéntes együttműködések, öntözési közösségek létrejöttét ösztönzi, annak érdekében, hogy tevékenységükkel az öntözéses gazdálkodást hatékonyan megszervezzék. Az első beadási időszak március 8-tól március 22-ig tart.
 • Az együttműködéshez kapcsolódóan az öntözési közösség, valamint annak tagjai beruházási projektet is indíthatnak a 4.1.4. mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése művelet alapján,  "A mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése" című, VP2-4.1.4-16 kódszámú felhívás keretében. A következő beadási szakaszhatár: 2021. április 6.
   

Hungarikumok

Megjelent a HUNG-2021 pályázati felhívás 930 millió forintos keretösszeggel: újra lehetőség van a hungarikumok népszerűsítésére kiadványok, filmek készítésével, kiállítások létrehozásával, hagyományos ruhakollekciók tervezésével. A pályázatok véglegesítésére, beküldésére 2021. március 1. 8.00 órától van lehetőség, az eddigi évek tapasztalatai alapján azonban a felületet a kezdés után néhány órán belül lezárják, érdemes tehát jól előkészíteni a pályázatot!
 

Zöld Forrás

Az Agrárminisztérium ebben az évben is meghirdeti a civil feladatvállalást segítő Zöld Forrás pályázatot. Támogatási igényt közhasznú környezet- vagy természetvédelmi célú társadalmi szervezetek (egyesületek vagy alapítványok) nyújthatnak be a Nemzeti Környezetvédelmi Programhoz illeszkedő, annak megvalósítását elősegítő projektterveikre. Beadási határidő: 2021. március 2.
 

Agrárágazatai civil szervezetek támogatása

Az agrárágazati szakmai szervezetek és érdekképviseletek szakmai feladataik, programjaik során felmerülő költségeikhez igényelhetik a támogatást, maximum 2 millió forintig. A pályázat beadási határideje: március 2.
 

Élelmiszeripar

Megjelent a GINOP-1.2.12-21 Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása c. pályázati felhívás, beadási határidő: március 30.! A kitöltőprogram a mai naptól érhető el.
 

Méhészet

 • A méhcsaládonként 1000 forintos támogatás március 1-ig igényelhető.
   

Tanyafejlesztés

Az Agrárminisztérium pályázatot hirdet a tanyák és a tanyás térségek megőrzése, fejlesztése érdekében a tanyagazdaságok indításának és fejlesztésének támogatására. A pályázat véglegesítésére február 25-től van lehetőség.
 

Magyar Falu program

Negyvenöt milliárd forint áll majd rendelkezésre a falusi kisboltok fennmaradására. A támogatás épületfelújításra, eszközbeszerzésre és ingatlanvásárlásra is fordítható.
 

Kutatás és innováció

 • A Magyar Tudományos Akadémia kiválósági programja idén is teret ad a nemzetközileg kimagasló teljesítményű fiatal kutatóknak áttörő eredményeket ígérő kutatásaik megvalósítására hazai kutatóhelyeken. A pályázat beadási határideje 2021. március 16. délután 4 óra! A Lendület program pályázati felhívása ITT érhető el.
 • Új támogatási lehetőség áll rendelkezésre azon vállalkozásoknak, amelyek az egyszer használatos műanyagok helyettesítését szolgáló ötleteken dolgoznak. A pályázatok benyújtására március 31-ig van lehetőség.
 • A VINOP-2.1.2-21 - Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése című pályázati felhívás tervezet a jelentős tudományos és/vagy műszaki újdonságtartalommal rendelkező új termék, technológia vagy szolgáltatás kifejlesztését támogatja. A felhívás tervezet ITT érhető el.
   

Tenyésztésszervezési támogatás

Nyilvános a tenyésztésszervezési feladatok támogatásához kapcsolódó közlemény. 2021. január 1-től március 10-ig nyújthatóak be a kérelmek, elektronikus úton.
 

Szőlészet és borászat

 • Borszőlőültetvény telepítés támogatása (VP2-4.1.3.6-17) esetében az utolsó beadási szakaszhatár: 2021. március 1!

Veszélyeztetett mezőgazdasági növényfajták

Veszélyeztetett mezőgazdasági növényfajták megőrzésének támogatása – a felhívás szerint 2021. március 1-től április 2-ig lehet benyújtani a kérelmeket.
 

Nitrát adatszolgáltatás

Nitrát adatszolgáltatási kötelezettség vonatkozik minden nitrátérzékeny területen mezőgazdasági tevékenységet folytatóra, valamint az egy háztartás igényét meghaladó mértékben állattartást végzőkre területi érzékenységtől függetlenül. A nitrát adatszolgáltatási időszak minden évben január 1-től március 31-ig tart. Az adatszolgáltatást a Nébih oldalán lehet megtenni.
 

Várható pályázatok

 • A jövőben évente 1 milliárd forintot meghaladó pályázati-, illetve normatív alapú horgászszervezeti támogatások lesznek elérhetőek.
 • Hamarosan várható a külterületi helyi közutak fejlesztése című pályázat 30 milliárd Ft-os kerettel. A külterületi úthálózat fejlesztése jelentősen javítja a vidéki lakosság életkörülményeit, hozzájárul a mindennapi szükségleteik kielégítéséhez, amelyek lehetnek szociális, egészségügyi igények, valamint természetesen a munkahelyeket is könnyebben elérhetjük.
 • Márciusban hirdetik meg a „Minőségrendszerekhez kapcsolódó előállítói, termelői csoportosulások tájékoztatási és promóciós tevékenysége” című pályázatot egyszerűsített eljárásrenddel és 8,7 milliárd Ft-os keretösszeggel.
 • Áprilisban jelenik meg az „Állattartó telepek megújításának támogatása” 10 milliárd Ft-os kerettel, amelyre az előzetes tervek szerint kizárólag a 100 millió Ft alatti beruházással tudjuk benyújtani a támogatási igényeket.
 • Szintén áprilisra várható 15 milliárdos kerettel a „Kertészet - ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatása” című felhívás.
 • 2021. májusában pedig megjelenik a széles körben régóta várt „Terménytárolók, szárítók, tisztítók és vetőmag előállító üzemek fejlesztése” című felhívás mintegy 30 milliárd Ft-os forrás kerettel.
Forrás: Agroinform 2021 02 12

Hírlevél feliratkozás

Örülünk, hogy szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Értesülj Te is első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

30 év alatt a piacon
Dinamikus növekedés
72 órán belüli szállítás
Széles választék
Üzenet

Kérdésed, üzeneted van? Oszd meg velünk!

Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás
Kiszállítás